HerNews.gr
Social News

Khloé Kardashian: Διέγραψε φωτογραφία από το Instagram μετά από επικριτικά σχόλια για “κακό photoshop”

Η Khloé Kardashian μάλλον πρέπει να αναπτύξει τις ικανότητες της στο photoshop, καθώς αναγκάστηκε να δημοσιεύσει εκ νέου ένα σετ φωτογραφιών στο Instagram αφού οι θαυμαστές της την “επέκριναν” για άλλη μια αποτυχία στο Photoshop.

Στις αρχικές φωτογραφίες που διαγράφηκαν, το δεξί πόδι της Kardashian λύγισε αδέξια προς τα μέσα στο στρίφωμα του ασημί φορέματός της, φαινομενικά σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να κάνει τα πόδια της να φαίνονται πιο λεπτά σε ένα από τα στιγμιότυπα.

Το πάνω και το κάτω μέρος των γλουτών της Khloé έδειχναν δυσανάλογα μεταξύ τους σε μια άλλη φωτογραφία, με την πίσω πλευρά της να φαίνεται ενισχυμένη ενώ προσπαθούσε να την αρπάξει στη μέση της.

Παρά την αφαίρεση των φωτογραφιών, οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα οθόνης των υποτιθέμενων αποτυχημένων προσπαθειών photoshop στο Twitter.

Αφού διόρθωσε μερικά από τα προφανή λάθη, η Kardashian – η οποία δεν είναι άγνωστη όταν πρόκειται για αποτυχία στο Photoshop – μοιράστηκε στη ροή της φωτογραφίες ειδήσεων από το πάρτι γενεθλίων.

Ωστόσο, τα στιγμιότυπα έμοιαζαν να είναι πολύ ρετουσαρισμένα, ειδικά η τρίτη φωτογραφία στο καρουζέλ στην οποία το φύλλο στο βάθος ήταν αισθητά στρεβλό για να μειώσει τη μέση της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Κατράντζου: Παντρεύτηκε μετά από 19 χρόνια σχέσης

Her News

Εβελίνα Παπούλια: Τo συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη Ντίνα Κώνστα

HerNewskl

Ναταλία Γερμανού: Το συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε για τον πατέρα της – «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος»

HerNews ka