HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κοραλία Καράντη: «Είμαι Ελληνίδα μάνα. Ο γιος μου είναι 27 ετών και του λέω ακόμα τα κλασικά»

Η Κοραλία Καράντη σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μιλά για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και τον εαυτό της ως μητέρα.

 Η ηθοποιός αρχικά ρωτήθηκε εάν ασχολείται με την εξωτερική της εμφάνιση: «Δεν κάνω τίποτα για την εμφάνιση μου. Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να καταστρέψω τον εαυτό μου. Όταν κανείς δεν νιώθει καλά, έχει δικαίωμα αν θέλει, να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση. Σταμάτησα να καπνίζω, είναι το μοναδικό πράγμα που έχω κάνει για την υγεία μου».

Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού Γεράσιμου Γεννατά για τα μπουζούκια είπε: «Είναι πολύ μεγάλο φάουλ να σχολιάσω τι είπε ο Γεράσιμος (Γεννατά) χωρίς να είναι εκείνος μπροστά. Στο παρελθόν πήγαινα στα μπουζούκια».

Κοραλία Καράντη: «Σημασία έχει να είσαι πάντα παρών και να δηλώνεις την αγάπη σου

«Έχω κάνει το καλύτερο μου ως μαμά. Δεν υπάρχει σχολή για μαμάδες. Σημασία έχει να είσαι πάντα παρών και να δηλώνεις την αγάπη σου. Είμαι Ελληνίδα μάνα με όλη την σημασία της λέξης, κάποιες φορές είμαι υπερπροστατευτική», είπε για τον εαυτό της ως μαμά.

Κλείνοντας, αποκάλυψε: «Είναι πολύ πιθανό να είμαι την επόμενη σεζόν σε κάποια καινούργια τηλεοπτική δουλειά» και παραδέχθηκε «δεν μου λείπει η συντροφικότητα, αν μου έλειπε θα το επιδίωκα».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού για Φαίη Σκορδά: “Η αξία μιας παρουσιάστριας ίσως φαίνεται εκείνη τη στιγμή του αποχαιρετισμού”

HerNewskl

«Ιστορίες μαντείας»: Γιατί πηγαίνουμε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες

Her News

Άγγελος Μπράτης: «Τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν, αν γράφετε το όνομά μου σωστά τότε όλα είναι μια χαρά»

Her News