HerNews.gr
Διεθνή

Khloé Kardashian: Ζήτησε τεστ πατρότητας από τον Tristan Thompson

Με βάση το ένστικτό της, η Khloé δεν δίστασε να ζητήσει από τον παίκτη του NBA Tristan Thompson, τον πατέρα των παιδιών της, να κάνει όχι ένα αλλά τρία τεστ πατρότητας για να επιβεβαιώσει ότι ο Tatum, ο μικρότερος τους, ήταν όντως δικός του, δεδομένου ότι γεννήθηκε μέσω υποκατάστατου.

Η Khloé δεν μπορούσε παρά να παρατηρήσει ότι ο Tatum, πλησιάζοντας τα δεύτερα γενέθλιά του, έμοιαζε εντυπωσιακά με τον αδερφό της Rob Kardashian, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην προσωπικότητα. Ανέφερε χιουμοριστικά κατά τη διάρκεια του podcast της She MD την ανάγκη για απόδειξη DNA επειδή ο Tatum έμοιαζε παράξενα με τον θείο του Rob.Khloé Kardashian Didn't Legally Name Son Tatum for 8 MonthsΚατά τη διάρκεια του επεισοδίου του podcast, η Khloé μοιράστηκε: «Ο γιος μου μοιάζει ακριβώς με τον αδερφό μου. Επειδή ήταν μωρό εξωσωματικής γονιμοποίησης ή παρένθετο μωρό, είπα “Rob, έχεις δώσει ποτέ σπέρμα κάπου;».

Όπως είναι λογικό, ο Tristan δεν ενθουσιάστηκε με την πρόταση. Η Khloé αποκάλυψε αστειευόμενη ότι ήταν «τόσο προσβεβλημένος» από την ιδέα, προσθέτοντας γελώντας: «Σε αυτή την οικογένεια, αυτό δεν θα με ξάφνιαζε, αλλά θα ήταν τόσο αηδιαστικό».Khloé Kardashian Admits She Felt 'Detached' from Surrogate's PregnancyΠαρά τις αρχικές ανησυχίες, φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά μετά από πολλαπλά τεστ πατρότητας. Η Khloé ανέφερε επίσης ότι ο Tristan είναι ένας απίστευτος πατέρας για τα παιδιά τους, παρά το προηγούμενο δράμα που αφορούσε το μυστικό μωρό του Tristan με τη Maralee Nichols το οποίο βγήκε στην επιφάνεια ακριβώς στη μέση του ταξιδιού τους για παρένθετη μητρότητα.

Υπεράνω η Khloé Kardashian: Εύχεται στον πρώην της που την απάτησε για τα γενέθλιά του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συγκλονιστική αποκάλυψη για την Μέγκαν Μαρκλ: Στο «φως» λεπτομέρειες από τον πρώτο της γάμο

HerNews ka

Kylie Jenner: Μοντέλο απολύθηκε από το Met Gala γιατί την «επισκίασε»

HerNews ka

Τόκιο: Η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το χρυσό για την Ινδία

Her News