HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Ταξίδι για δύο στη Νέα Υόρκη

Τα γενέθλιά του είχε πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Φιντιρίκος και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα.

Έτσι το αγαπημένο ζευγάρι ετοίμασε τις βαλίτσες του και ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, θέλοντας να αλλάξει για λίγο παραστάσεις, αλλά ταυτόχρονα να περάσει χρόνο μακριά από όλους και από όλα.

Οι δυο τους είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις και μάλιστα πριν το Survivor All Star μας απασχόλησαν ξανά με ένα νέο διάλειμμα στη σχέση τους, ωστόσο αυτή τη στιγμή ζουν μια από τις πιο όμορφες και ερωτικές περιόδους. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος ξεπέρασαν τα σύννεφα και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Τα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους

Από την ημέρα που η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε από το Survivor All Star, έχει πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια με τον αγαπημένο της.

Τώρα, επέλεξαν κάτι εντελώς διαφορετικό, ενώ τόσο η αθλήτρια όσο και ο επιχειρηματίας, δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την επιλογή τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος από την ημέρα που έφτασαν στη Νέα Υόρκη δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: «Η πρώτη σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο»

Her News

Θοδωρής Μαραντίνης: Η σχέση με τα παιδιά του

Her News b

Σάρον Στόουν: «Προστατέψτε τα παιδιά μας» – Η δραματική έκκληση κατά της οπλοκατοχής

Her News