HerNews.gr
Social News

Doja Cat: Η κοντινή φωτογραφία με την ακμή της που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της

Η Doja Cat συνέχισε να είναι άκρως αληθινή με τους θαυμαστές της, μοιράζοντας μια κοντινή φωτογραφία της ακμής στο μέτωπό της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την παρουσία της στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio 2023 , όπου κέρδισε το βραβείο ‘Most Played Arist”.

Αφού δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στα Instagram Stories προς τους 26,1 εκατομμύρια ακόλουθούς της, η Doja Cat ανέβασε τη φωτογραφία που δείχνει την ακμή της χωρίς φίλτρο με το μακιγιάζ των ματιών της ακόμα ανέπαφο από την τελετή απονομής των βραβείων στο Χόλιγουντ.

Στο κόκκινο χαλί, η Doja Cat φόρεσε ένα παλτό από ψεύτικη γούνα μέχρι το πάτωμα σε συνδυασμό με μαύρο δερμάτινο παντελόνι, λευκό τοπ και σκούρα γυαλιά ηλίου.

Η ανάρτηση συνεχίζει τις πρόσφατες αλληλεπιδράσεις της 27χρονης με τους θαυμαστές της στα social media, όπου η καλλιτέχνις κάνει έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο για το σώμα της. 

Η επέμβαση στήθους και η λιποαναρρόφηση

Την περασμένη εβδομάδα η Doja Cat αποκάλυψε σε μια σειρά από tweets ότι πρόσφατα έκανε επέμβαση στο στήθος και λιποαναρρόφηση , δίνοντας στους θαυμαστές μια ενημέρωση για την υγεία της. “4 ημέρες στην ανάκαμψη αυτή τη στιγμή”, έγραψε . “Αισθάνομαι εντάξει. Λιποθύμησα και οι μηροί μου πονάνε πολύ αν κινούμαι πολύ, αλλά θεραπεύομαι πολύ γρήγορα”, έγραψε.

Η Doja Cat κράτησε επίσης τους θαυμαστές της ενήμερους για την υγεία της μετά την επέμβαση στις αμυγδαλές της το περασμένο καλοκαίρι, μοιράζοντας φωτογραφίες της από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο Twitter τον Ιούλιο. Τότε, εξήγησε ότι έπρεπε να αφαιρέσει ένα απόστημα από την αριστερή αμυγδαλή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doja Cat (@dojacat)

«Ο λαιμός μου είναι γεμάτος, οπότε μπορεί να έχω κάποια άσχημα νέα για όλους σύντομα», άρχισε .

«Έπαιρνα αντιβιοτικά…. αλλά ξέχασα ότι τα έπαιρνα και μετά ήπια κρασί και ζαλιζόμουν όλη μέρα και μετά άρχισα να έχω μια άσχημη ανάπτυξη στην αμυγδαλή μου, οπότε έπρεπε να την κάνουν χειρουργική επέμβαση σήμερα», έγραψε σε δεύτερη ανάρτησή της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μαντώ Γαστεράτου: Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά – Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Her News

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση της για τους 7 μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Her News

Ιωάννα Μπέλλα: Επικριτικά σχόλια για το έντονο photoshop σε φωτογραφία της από γνωστό περιοδικό

HerNews ka