HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Μπέλλα: Επικριτικά σχόλια για το έντονο photoshop σε φωτογραφία της από γνωστό περιοδικό

Η Ιωάννα Μπέλλα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό show “GNTM”.

Παρόλο που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, η οντισιόν της συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλης κοπέλας σχεδόν, λόγω των σχολίων που απέσπασε από την κριτική επιτροπή για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα τατουάζ της.

Αυτό όμως δεν την σταμάτησε από το να κάνει καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά κάθε φορά που ανεβάζει κάποια φωτογραφία, εκτός από τα χιλιάδες like υπάρχουν και πολλά επικριτικά σχόλια του κόσμου για το «υπερβολικό photoshop».

Αυτή τη φορά αφορμή για τα επικριτικά σχόλια που φέρνουν την Ιωάννα στο προσκήνιο είναι μια φωτογράφιση που έκανε για πολύ γνωστό περιοδικό. Την φωτογραφία ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό σε μια “εντελώς διαφορετική” βερσιόν.

Φυσικά οι χρήστες του διαδικτύου το αντιλήφθηκαν αμέσως και δεν δίστασαν να την “κατακεραυνώσουν” στο Tik Tok και στο Twitter.

@oufplitto 🎨 #ioannabella #photoshopfails #facetune #faceapp #greek #mpesfypgamw #mpesfy #greekmemes #greektv #gntm #gntmgr #fypシ ♬ original sound – TheOriginalTikTokTrends

Οι περισσότεροι μάλιστα, κάνουν λόγο για ένα πολύ όμορφο κορίτσι που δεν χρειάζεται photoshop και που θεωρούν ότι «μάλλον έχει πολλές ανασφάλειες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντωνία Καλλιμούκου: Αφήνει την τηλεόραση για να σπουδάσει Νομική

Her News

«Είμαστε ακόμα μαζί» -Tζένιφερ Λόπεζ & Αλεξ Ροντρίγκεζ

Her News b

Νίκος Μπάρτζης: “Ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα!”

Her News b