HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Ένας χρόνος από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News δρομολογεί εξελίξεις. Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί χτυπούν το κουδούνι στο σπίτι της μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα και όλοι μαζί παίρνουν το δρόμο για την Αθήνα.

Η σύλληψη της μητέρας ανακοινώνεται και τη νύχτα στο σπίτι της οικογένειας εκτυλίσσονται εικόνες ντροπής.

Από αυτές τις σκηνές πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος. Ήταν η μέρα που η μητέρα των τριών κοριτσιών συνελήφθη και ο τότε εν διαστάσεις άντρα της, επέμενε στο Live News πως ήταν αθώα.

Το θέμα παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας για μήνες. Η 34χρονη πλέον οδηγείται στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ανακρίνεται και καταγγέλλει ότι πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ κι οδηγείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, που παραμένει μέχρι σήμερα.

Την αποκάλυψη για χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα, διαδέχεται το κοινό πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα που αποδίδει τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, σε εγκληματική ενέργεια. Η στάση του άλλοτε συζύγου της αλλάζει.

Πλέον η κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των 3 κοριτσιών της, δίνει μάχη για να αποδείξει όπως υποστηρίζει πως είναι αθώα. Η δίκη για την πρώτη ανακοπή και την δολοφονία της Τζωρτζίνας έχει ήδη ξεκινήσει.

Ρουλα

Η μέρα πάντως που η πολύκροτη υπόθεση χαρακτηρίστηκε ως θρίλερ του αιώνα ήταν εκείνη η Τετάρτη στις 30 Μαρτίου του 2022. Εκείνο το απόγευμα που η μητέρα των 3 παιδιών συνελήφθη και κατηγορήθηκε αρχικά για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά εξελίσσεται, οι καταθέσεις γιατρών στο δικαστήριο δίνουν τροφή για σχόλια, αντιπαραθέσεις και συζητήσεις, με την 34χρονη να αξιολογεί καθημερινά όλα τα δεδομένα σε συνεργασία με τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρήσιμος «οδηγός» για τον Προσωπικό Γιατρό: Άνοιξε η πλατφόρμα

Her News b

Άδειες εργασίας: Τι ισχύει για γονείς στον ιδιωτικό τομέα, φροντιστές και πατέρες

HerNews ka

Αναβολή του debate αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή–Διχογνωμία για το πότε θα γίνει

HerNews ka