HerNews.gr
Beauty

Christina Aguilera: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Christina Aguilera

Η Christina Aguilera έχει γίνει brand ambassador σε αρκετά αρώματα κατά τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού της άρωματος “Christina Aguilera” το 2007.

Christina Aguilera

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι το άρωμα της αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση, και ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα άρωμα που θα έκανε τις γυναίκες να αισθάνονται δυνατές και όμορφες.

Μην ξεχνάτε πως το 2019 κυκλοφόρησε το άρωμα “Definition,” το οποίο περιγράφεται ως ένα ζεστό και απολαυστικό άρωμα με νότες από καραμέλα, καφέ και βανίλια. Το άρωμα αυτό έχει ως στόχο να αποπνέει αισθησιακότητα και αυτοπεποίθηση.

Christina Aguilera

Christina Aguilera: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Ποιες ήταν οι αποκαλύψεις της Christina Aguilera σχετικά με το άρωμα που φοράει και την beauty ρουτίνα της;

Περιέγραψε την καθημερινή της ρουτίνα ομορφιάς ως απλή, με καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο να αποτελούν τα βασικά βήματα. Επίσης, αποκάλυψε ότι φοράει το άρωμα Le Labo Santal 33, το οποίο της έχει προταθεί από πολλούς φίλους και συνεργάτες της και της αρέσει γιατί δεν είναι υπερβολικά έντονο.

Όσον αφορά το άρωμα δήλωσε πως:

“Οι σύντροφοί μου είναι πολύ επιλεκτικοί με τα αρώματα, οπότε είναι πάντα tricky να έχω ένα signature άρωμα. Δόξα τω Θεώ μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μερικά. Ένα από αυτά είναι το Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum. Μου αρέσει γιατί είναι musky. Δεν μου αρέσουν οι υπερφλοράλ νότες ή αυτές της βανίλιας. Είμαι σε πιο σέξι, dark, moody τόνους. Έχω επίσης τη δική μου σειρά και τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το αρχικό άρωμα με το οποίο ξεκίνησα”.

Christina Aguilera: Ποζάρει τόπλες με μαύρο καλσόν

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα πιο stylish χτενίσματα για ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

HerNews ka

Αν λούζετε τα μαλλιά σας έτσι, το κάνετε λάθος

Her News

Dua Lipa: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της για μια νέα καμπάνια!

HerNewskl