HerNews.gr
Ελλάδα

Αναβολή του debate αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή–Διχογνωμία για το πότε θα γίνει

Οριστικά δεν θα διεξαχθεί απόψε, Πέμπτη το debate των πολιτικών αρχηγών στη σκιά του τριήμερου εθνικού πένθους για το ναυάγιο στην Πύλο, με την πολύνεκρη τραγωδία.

Όπως έγινε γνωστό, η διακομματική επιτροπή που συνεδριάζει από τις 11 το πρωί της Πέμπτης (15/06) αποφάσισε την αναβολή της τηλεμαχίας των πέντε πολιτικών αρχηγών.

Υπενθυμίζεται πως το debate είχε προγραμματιστεί γι’ απόψε στις 21.00 στην ΕΡΤ ανάμεσα στους πέντε πολιτικούς αρχηγούς εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, υπάρχει διαφωνία μέχρι στιγμής για το πότε θα γίνει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Και αυτό διότι η ΝΔ πρότεινε να γίνει Σάββατο, αλλά Κυριακή ζήτησαν τα υπόλοιπα κόμματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ πρότεινε να γίνει το Σάββατο, και μάλιστα η ενότητα του Μεταναστευτικού να αντικαταστήσει μια από τις διευκρινιστικές ερωτήσεις, ωστόσο τα υπόλοιπα κόμματα πρότειναν η τηλεμαχία να γίνει την Κυριακή.

Τελική απόφαση, πάντως, δεν έχει ληφθεί ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, Τετάρτη (14/06) έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθους λόγω του τραγικού ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, ενώ τα κόμματα έχουν αναστείλει τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/6).

Πηγή: Vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρία σοβαρά τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στην Αττική: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην Άνοιξη – Νεαροί οι δύο νεκροί σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι

HerNews ka

«Που είσαι ρε μεγάλε» – Έλληνας ταξιτζής συναντήθηκε τυχαία με τον Πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη – VIDEO

Her News

Γυναίκες που έχουν διακριθεί στα επαγγέλματά τους σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα των Γυναικών

Her News