HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έφη Πίκουλα: «Αν ζούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα τα έλεγε αυτά ο Γιώργος Λιάνης; Η συμπεριφορά του είναι αήθης και χυδαία»

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που ο Γιώργος Λιάνης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά την αναφορά του στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Γιώργος Λιάνης δέχεται πυρά για την αναφορά του στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με τον γιο της αείμνηστης ηθοποιού να ετοιμάζεται μάλιστα να καταθέσει αγωγή και μήνυση για τα όσα αποκάλυψε για τη σχέση τους.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάνη στην εκπομπή «Τετ α τετ», με τον δημοσιογράφο να μιλά για την ερωτική του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Από εκείνη την ημέρα, ο Γιώργος Λιάνης δέχεται έντονη κριτική για τις δημόσιες δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού δήλωσε πως αισθάνεται προσβεβλημένος από τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάνη.

«Μια συγγνώμη δεν θα με κάνει να αλλάξω την απόφαση μου. Με αυτά που δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης, δεν προσέβαλε μόνο την αείμνηστη μητέρα μου, αλλά και εμένα, προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάνη

«Από το 1970 έως σήμερα σε πάνω από 20 συνεντεύξεις μαζί της, μιλώ με αγάπη και σεβασμό χωρίς θράσος, αλλά με θάρρος για όλα. Η λατρεία μου και ο σεβασμός μου γι’ αυτό το πρόσωπο δεν υπολείπεται της δίκης σας», ανέφερε ο Γιώργος Λιάνης.

«Έπρεπε να δοθεί συνέχεια στο σίριαλ που παιζόταν εκείνες τις μέρες σε μια άλλη υπόθεση», πρόσθεσε.

Έφη Πίκουλα: «Άηθες και χυδαίο αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάνης»

Η Έφη Πίκουλα, μίλησε στο MEGA σχολίασε την στάση του Γιώργου Λιάνη.

«Ξέρω ότι οι αρχαίοι πρόγονοί μας τιμούσαν τους νεκρούς. Αυτό το γεγονός προκαλεί μόνο οργή, θα ήθελα να απαντήσω με μία ερώτηση στον κύριο που λέγεται Λιάνης. Εάν ζούσε η Αλίκη θα τα έλεγε αυτά; Άρα η τωρινή του συμπεριφορά μόνο αήθης και χυδαία. Προσβάλλει την ίδια και κατ΄επέκταση τον γιο της», είπε αρχικά η ηθοποιός και σύζυγος του Τάκη Βουγιουκλάκη.

«Ο κύριος αυτός δεν θα έλεγε τίποτα, οποιοσδήποτε δεν θα έλεγε κάτι, θα σεβόταν εδώ δεν υπάρχει σεβασμός. Μιλώντας θα έπρεπε να σεβαστεί ότι έχει έναν γιο που έχει περάσει δύσκολα, δεν θα έπρεπε να τα λέει αυτά. Άλλη η δύναμη της τηλεόρασης και άλλη η δύναμη του τύπου εδώ και χρόνια. Δεν γνώριζα για όλα αυτά και γι’ αυτά που γράφει στο βιβλίο του. Το θέμα είναι ότι δε λες τίποτα από αυτά είναι προσωπικό αυτό, δε το αναφέρεις ποτέ αυτό. Ενοχλήθηκα και σοκαρίστηκα από όλα αυτά, είναι άηθες αυτό που έγινε», συμπλήρωσε η κ. Πίκουλα.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ αλλά αν ήμουν στη θέση του αυτό θα έκανα», τόνισε κλείνοντας η ηθοποιός.

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης: «Μία αντίληψη “τροπαιοφόρου” είναι σκοταδιστική, φαλλοκρατική & προσβάλλει τις γυναίκες»

Νεότερα Άρθρα

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Όλη μου η ζωή ήταν μια σεξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού»

Her News

Άννα Βίσση: «Αισθάνομαι ότι δεν αξίζω την τόση αγάπη που εισπράττω»

HerNews ka

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ξεσπά σε κλάματα μιλώντας για τον χαμό του νεογέννητου παιδιού της

HerNews ka