HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski: Τρελά ερωτευμένη με τον Harry Styles- «Eίναι υπέροχος»

Η Emily Ratajkowski είχε αποκαλύψει ότι βγαίνει με τον Harry Styles πολύ πριν τους “τσακώσουν” να φιλιούνται στους δρόμους της Ιαπωνίας και γίνει  ευρέως γνωστό, χωρίς κανείς να το καταλάβει.

Σε μια -όπως συνήθως- ανοιχτή και γεμάτη ειλικρίνεια συζήτηση που έκανε με τους ακροατές της στο Podcast της “High Low” τον Φεβρουάριο, η Emily Ratajkowski μιλώντας για την “πολύκροτη” προωπική της ζωή αποκάλυψε ότι βγαίνει με κάποιον και ότι εύχεται να έχει διάρκεια.

«Είναι υπέροχος»

Στο podcast που ηχογραφήθηκε στις 9 Μαρτίου, δύο εβδομάδες πριν εντοπιστεί σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Harry Styles στην Ιαπωνία στις 25 Μαρτίου, η Ratajkowski αποκάλυψε: «Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον που νομίζω ότι μου αρέσει, οπότε αυτό είναι διαφορετικό. Είναι υπέροχος. Τι ψάχνω σε έναν σύντροφο; Μου αρέσει κάποιος που είναι πολύ ανεξάρτητος. Νομίζω ότι, για μένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχω μια γεμάτη ζωή».

Η Emily Ratajkowski εντοπίστηκε με τον Styles καθώς φιλιόντουσαν παθιασμένα μπροστά από ένα ασημί βαν κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου στην Ιαπωνία, όπου ο τραγουδιστής έπαιξε πρόσφατα διαδοχικές συναυλίες στο Ariake Arena στο πλαίσιο του Love on Tour του.

Η θυελλώδης προσωπική ζωή της Emrata

Η Emily Ratajkowski, από την πλευρά της, βρίσκεται εν μέσω διαζυγίου από τον Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο 2 ετών, τον Sylvester και πρόσφατα κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που κατέθεσε το τέλος του τετραετούς γάμου της , η Emily είχε κάποια σύντομα ειδύλλια με τον Pete Davidson και Eric André , με τον καλλιτέχνη Jack Greer και τον DJ Orazio Rispo .

Το μοντέλο μίλησε πρόσφατα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όταν βγαίνει ραντεβού με κάποιον λόγω της δημοσιότητας της , λέγοντας στο podcast της «High Low», «Όποτε πάω σε άλλο ραντεβού, όλοι το ξέρουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα φονικότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα των τελευταίων 25 ετών στην Ευρώπη

HerNews ka

Κάνιε Γουέστ: Απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν με την Κριστίνα Μίλιαν

Her News

Αποκαλύφθηκε η πιο σέξι γλώσσα του κόσμου και είσαι τυχερός άμα την γνωρίζεις

HerNews ka