HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο άντρας μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω. Για το γάμο, ούτε να το συζητήσω δεν θέλω, αρνούμαι»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχεται συνέχεια ερωτήσεις για τον άντρα της στα social media, επειδή δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί του. Μέσα απο συνέντευξή της, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, όπου μίλησε για τον άντρα της, ενώ έριξε τη μπηχτή της για την πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Με έχετε κουράσει όλοι να με ρωτάτε συνέχεια γιατί δεν δείχνω τον άντρα μου», δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Δεν με πειράζει να μου ζητήσει κάποιος να βγάλουμε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να με βγάζουν φωτογραφία χωρίς να το θέλω. Με έχετε κουράσει όλοι να με ρωτάτε συνέχεια γιατί δεν δείχνω τον άντρα μου. Άστο για το γάμο, ούτε να το συζητήσω δεν θέλω, αρνούμαι. Ο άντρας μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε στη συνέχεια για όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του άντρα της:

«Υπήρξε ακόμα και αμφισβήτηση από τα media και στη δικιά σας την εκπομπή, εκεί στο παρεάκι. Μέχρι κι εσείς αναρωτιόσασταν αν υπάρχει. Εμένα δεν με νοιάζει να με κανιβαλήσετε, αλλά τον άντρα μου δεν θέλω να τον αγγίζετε, είναι δικός μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το Ηappy Day κλείνει 8 χρόνια on air με μια τούρτα υπερπαραγωγή

HerNewskl

Τέμπη: Πανικός και φωνές σε βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο βαγόνι λίγο μετά τη σύγκρουση

Her News

Σπύρος Χαριτάτος: Επέστρεψε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»- Η συγκίνηση της

HerNews ka