HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Bρήκαμε το αγαπημένο της αντηλιακό!

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι γνωστή για την ακολούθησή της μιας αυστηρής καθημερινής ρουτίνας περιποίησης του δέρματός της.

Hailey Bieber

Αυτό περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την προστασία από τον ήλιο. Επιπλέον, έχει αποκαλύψει ότι χρησιμοποιεί προϊόντα ομορφιάς όπως τον ορό με βιταμίνη C της SkinCeuticals και το lip balm της La Mer.

Η Hailey έχει επίσης μοιραστεί το αγαπημένο της hair hack για πιο όγκο στα μαλλιά της: χρησιμοποιεί μία πούδρα για όγκο στις ρίζες των μαλλιών της και τα φυσάει με στεγνωτήρα για να δημιουργήσει ένα πιο όγκο στα μαλλιά της.

Επιπλέον, η Hailey έχει προτείνει τη χρήση ενός καλού πινέλου για το make-up της, καθώς και τη χρήση ενός ενυδατικού primer πριν από την εφαρμογή του make-up. Τέλος, έχει αποκαλύψει ότι αγαπά να χρησιμοποιεί το bronzer της Dr. Barbara Sturm για να δημιουργήσει ένα φυσικό sun-kissed look στο πρόσωπό της.

Hailey Bieber

Εκτός από την Hailey Bieber, πολλές celebrities επιλέγουν την Vichy για την περιποίηση του δέρματός τους, όπως η Jennifer Aniston και η Charlize Theron.

Η Vichy έχει πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος για όλους τους τύπους δέρματος και τις ανάγκες, όπως κρέμες ενυδάτωσης, συμπυκνωμένα σέρουμ και σαμπουάν για τα μαλλιά. Επιπλέον, η Vichy είναι μια εταιρεία που προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που σέβονται το δέρμα και περιέχουν φυσικά συστατικά.

Αν αναζητάς προϊόντα περιποίησης δέρματος υψηλής ποιότητας, η Vichy είναι σίγουρα μια επιλογή που αξίζει να εξετάσεις.

Pillow sprays: Πώς μπορούν να βελτιώσουν τον ύπνο σας;

Νεότερα Άρθρα

Λιπαρή επιδερμίδα: 4 tips να εφαρμόσεις τέλεια το ρουζ σου

HerNewskl

Κυστική ακμή: Ο πλήρης οδηγός για τη διάγνωση και τη θεραπεία της

HerNewskl

RF προσώπου: Μάθε τα πάντα για τις ραδιοσυχνότητες

Her News