HerNews.gr
Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του στην ομιλία του μετά το δικαστήριο εκτός της Μελάνια

Ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε αγάπη στην οικογένειά του – εκτός από τη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ – κατά την πρώτη του ομιλία μετά την κατάθεσή του την Τρίτη.

Ο Τραμπ εξέδωσε την ομιλία λίγες ώρες αφότου κατηγορήθηκε για πλαστογράφηση επιχειρηματικών αρχείων, μετά από έρευνα για υποτιθέμενη καταβολή χρημάτων που έκανε στη σταρ των ταινιών ενηλίκων Στόρμι Ντάνιελς ενώ ήταν υποψήφιος για την προεδρία το 2016.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρακάλεσε να μην κριθεί ένοχος για τις κατηγορίες

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το κτήμα του Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα το βράδυ της Τρίτης, ο Τραμπ ευχαρίστησε την οικογένειά του για την υποστήριξή του εν μέσω δικαστικής μάχης.

«Έχω έναν γιο εδώ που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχω έναν άλλο γιο εδώ που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και την Τίφανι και την Ιβάνκα», είπε ο Τραμπ στην ομιλία του, η οποία μεταδόθηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης. “Και ο Baron θα γίνει υπέροχος κάποια μέρα. Είναι ψηλός και έξυπνος. Αλλά έχω μια υπέροχη οικογένεια και έχουν κάνει φανταστική δουλειά και το εκτιμούμε πολύ”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Τραμπ, μίλησε εκτενώς για τις κατηγορίες, δηλώνοντας: «Ποτέ δεν ήξερα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στην Αμερική. Το μόνο έγκλημα που έχω διαπράξει είναι να υπερασπιστώ άφοβα το Έθνος μας από αυτούς που επιδιώκουν να το καταστρέψουν. “

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υπερψηφίσηκε το νομοσχέδιο αναγνώρισης των γάμων ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ

Her News

Τζούλια Ρόμπερτς για Τζορτζ Κλούνεϊ: “Με έσωσε από τη μοναξιά”

Her News b

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Αποκαλύφθηκε το όνομα του παιδιού που περιμένουν

HerNews ka