HerNews.gr
Διεθνή

Τζούλια Ρόμπερτς για Τζορτζ Κλούνεϊ: “Με έσωσε από τη μοναξιά”

Η μία από τις ομορφότερες γυναίκες του Hollywood & o άλλος από τους ωραιότερους άνδρες στον πλανήτη. Ο λόγος; Για την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Τζορτζ Κλούνεϊ που ξανασμίγουν επαγγελματικά στην επερχόμενη ταινία «Ticket to Paradise» που γυρίστηκε στην Αυστραλία. 

Οι δυο ηθοποιοί είναι φίλοι μεταξύ τους πολλά χρόνια. Η μοναδική Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε πώς η οικογένεια Κλούνεϊ την έσωσε από τη μοναξιά και την απόγνωση. Σε κοινή συνέντευξη στους New York Times για το νέο φιλμ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε, πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμενε μόνη της σε ένα σπίτι. Ενώ ο Κλούνεϊ, η σύζυγός του Αμάλ και τα παιδιά τους, έμεναν από πάνω.

«Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, με όλα αυτά τα άγρια ​​πουλιά και η Τζούλια είχε το σπίτι ακριβώς από κάτω μας. Έβγαινα τα ξημερώματα και της έλεγα “Caa-caa” και η Τζούλια απαντούσε πίσω». Ενώ τόνισε πως τα παιδιά του την αποκαλούσαν “θεία”

Η Ρόμπερτς πρόσθεσε πως την περίοδο των γυρισμάτων δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει τη μοναξιά και ένιωθε ιδιαίτερα λυπημένη: «Οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την απόλυτη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έλειπα ποτέ από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου, από τότε που ήμουν 25 ετών».

Στις αρχές του 2022, τα γυρίσματα του «Ticket to paradise» καθυστέρησαν, καθώς αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αυστραλία.

Η ταινία, που σκηνοθέτησε ο Ολ Πάρκερ, επικεντρώνεται σε δύο χωρισμένους γονείς (Ρόμπερτς και Κλούνεϊ) που ταξιδεύουν στο Μπαλί για να εμποδίσουν την κόρη τους να κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν εκείνοι, πριν από 25 χρόνια. Η ταινία βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Economist: Η Βιέννη είναι η καλύτερη πόλη να ζει κανείς – Κέρδισε τον τίτλο για 4η φορά

Her News b

Mila Kunis: Το ψέμα που είπε για να κερδίσει έναν μεγάλο ρόλο!

HerNewskl

Πρίγκιπας Χάρι: Έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον βασιλιά Κάρολο – Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ

HerNews ka