HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski για το φιλί με τον Harry Styles: «Μερικές φορές απλά συμβαίνουν πράγματα»

Η Emily Ratajkowski ισχυρίζεται ότι «εξακολουθεί να μην σκέφτεται» τους άντρες ακόμα και αφού την εθεάθησαν να ανταλλάσουν φιλιά με τον Harry Styles στο Τόκιο.

«Υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρελά, ανακριβή πράγματα για τις σχέσεις μου [που λέγονται]», είπε η Emily Ratajkowski στους Los Angeles Times σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη. «Σίγουρα δεν σκέφτομαι ακόμα τους άντρες. Αν και ναι. Ξέρεις, μερικές φορές απλά συμβαίνουν πράγματα».

Το σούπερ μόντελ ένιωθε άβολα για το τρυφερό ενσταντανέ της με τον Styles, που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στην ιαπωνική μητρόπολη Ariake Arena, όπου ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής έκανε διαδοχικές συναυλίες στο πλαίσιο του “Love on Tour “.

Στο βίντεο, που εξασφάλισε η Daily Mail, η Ratajkowski, φαίνεται να χαϊδεύει το μάγουλο του Styles καθώς φιλιούνταν ενώ ήταν ακουμπισμένοι σε ένα ασημί βαν.

Ενώ ο Harry Styles παρέμεινε σιωπηλός για το viral τετ-α-τετ, μια πηγή είπε στο Us Weekly τον περασμένο μήνα ότι «πάντα τον έλκυε πολύ η Emily ».

Αν και o πρώην τραγουδιστής των One Direction ήταν «ενθουσιασμένος» που «συνδέθηκε» με την Ratajkowski, μια πηγή είπε ότι ο έρωτάς τους μπορεί να μην προχωρήσει περισσότερο επειδή το μοντέλο απολαμβάνει την “φάση” γνωριμιών εν μέσω του διαζυγίου της από τον Sebastian Bear- McClard.

«Η Emily δεν ψάχνει για τίποτα σοβαρό», είπε η πηγή. «Απλώς προσπαθεί να ζήσει την καλύτερη ζωή της ως ελεύθερη και να διασκεδάσει».

Ωστόσο, το μοντέλο άφησε να εννοηθεί πρόσφατα ότι αυτή και ο Styles μπορεί να βλέπονταν για περισσότερο από όσο γνώριζε το κοινό .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Google ξεκινά να… διαγράφει «αραχνιασμένους» λογαριασμούς!

Her News

Δημοσιογράφος πήγε καλύψει «έκτακτη είδηση» και την περίμενε… πρόταση γάμου!

Her News

ΗΠΑ: «Αδιάβατες» πόλεις από την κακοκαιρία – Τουλάχιστον 57 οι νεκροί

Her News