HerNews.gr
Αφιερώματα

Τα πιο εμβληματικά “φορέματα εκδίκησης” διάσημων, από την Jennifer Lopez μέχρι την πριγκίπισσα Diana

Ένα καλοκαιρινό βράδυ του 1994, η πριγκίπισσα Diana βγήκε για το πάρτι της Serpentine Gallery στο Λονδίνο, ντυμένη με ένα μαύρο μίντι φόρεμα με ακάλυπτους ώμους της Christina Stambolian.

Το ίδιο βράδυ, ο πρίγκιπας Κάρολος, παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς στην εθνική τηλεόραση.

Το εμβληματικό «φόρεμα εκδίκησης» της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana δεν έγινε απλώς πρωτοσέλιδο – δημιούργησε μια ολόκληρη κατηγορία μόδας διασημοτήτων.

Στα χρόνια που πέρασαν, διάσημες γυναίκες, από την πρωταγωνίστρια του «Vanderpump Rules» Ariana Madix έως το supermodel Gisele Bündchen, επέλεξαν σκόπιμα στυλ δήλωσης για δημόσιες εξόδους μετά τον χωρισμό, τηλεγραφώντας με τόλμη την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθησή τους μπροστά στη ρομαντική αναταραχή.

Ενώ αυτά τα φορέματα μπορεί να διαφέρουν δραματικά σε χρώμα, μήκος και σιλουέτα, όλα τείνουν να εμφανίζουν άφθονο δέρμα, για δείξουν σε έναν πρώην τι έχασαν φυσικά.

Παρακάτω, δείτε μερικές από τις σταρ που έχουν μετατρέψει το ντύσιμο για εκδίκηση σε μορφή τέχνης.

Πριγκίπισσα Diana

Καθώς ο εν διαστάσει σύζυγός της -πλέον βασιλιάς- Κάρολος μιλούσε για τις απιστίες του σε ένα κοινό εκατομμυρίων, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας άφησε τη διαβόητη μίνι Κριστίνα Σταμπολιάν να μιλήσει στο Serpentine Gallery Party του 1994. 

«Ήταν ξεκάθαρα θυμωμένη. Το έπαιζε σαν Odile, στα μαύρα. Φορούσε έντονο κόκκινο κραγιόν, κάτι που δεν την είχαμε ξαναδεί. Έλεγε, «Ας είμαστε κακοί απόψε!».

Η πρώην στιλίστρια της πριγκίπισσας Άννα Χάρβεϊ είπε κάποτε στη Vogue ότι το στυλ καθόταν στην ντουλάπα της εδώ και αρκετά χρόνια, αφού θεωρούνταν πολύ τολμηρό μέχρι εκείνο το βράδυ.

«Ήθελε να φαίνεται ένα εκατομμύριο δολάρια», είπε ο Χάρβεϊ. «Και το έκανε».

Ariana Madix

Μετά την είδηση ​​που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 ότι ο μακροχρόνιος σύντροφος της σταρ του «Vanderpump Rules», Τομ Σάντοβαλ, είχε δεσμευθεί σε μια πολύμηνη σχέση με τη στενή τους φίλη Raquel Leviss, η Madix ορκίστηκε ότι η εμφάνισή της για την επανένωση της σεζόν 10 της σειράς Bravo θα έκανε τα μάτια του πρώην της να “αιμορραγούν”.

Και σίγουρα τήρησε την υπόσχεσή της, επιλέγοντας ένα καυτό ρούχο Mônot που αποτελείται από ένα κομμένο “σακάκι” και ασορτί φούστα που αναδείκνυε τους εκπληκτικούς κοιλιακούς της – και απέδειξε ότι είναι πιο όμορφη και πιο δροσερή από τους συμπρωταγωνιστές της.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Εβδομάδες αφότου η ίδια και ο Τom Brady ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 13 χρόνια γάμου το 2022, η Ζιζέλ φαινόταν εντυπωσιακή στο επετειακό πάρτι της μάρκας κοσμημάτων Vivara στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Ντυμένο με ένα αστραφτερό μεταλλικό φόρεμα του τοπικού σχεδιαστή Reinaldo Lourenço, το πρόσφατα single supermodel φαινόταν τόσο εντυπωσιακό όσο ποτέ.

Ολίβια Ουάιλντ

Μετά τον χωρισμό της από τον Χάρι Στάιλς το 2022, η ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτις έλαμψε στα βραβεία People’s Choice με μια μαύρη δαντελένια τουαλέτα Dior διακοσμημένη με σλιπ peekaboo, φαρδιά ζώνη και χωρίς σουτιέν.

Μαράια Κάρεϊ

Η νικήτρια Grammy μας έδωσε έναν ακόμη λόγο να είμαστε «τόσο εμμονικοί» μαζί της στα MTV Video Music Awards του 1997, όπου έφτασε φορώντας ένα σέξι μαύρο  τοπ και ασορτί φούστα με σχισμή.

Εκείνη την εποχή, η Κάρεϊ είχε μόλις ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον σύζυγο (και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Sony) Τόμι Μότολα. Στα απομνημονεύματά της για το 2020, «The Meaning of Mariah Carey», η σούπερ σταρ έγραψε ότι ο Mottola άσκησε «έλεγχο» πάνω της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ότι ο γάμος τους «σχεδόν την έπνιξε μέχρι θανάτου» πριν φύγει.

Τζένιφερ Λόπεζ

Την πρώτη φορά που η J.Lo και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν το 2002, δεν τα κατάφεραν. Και μόλις τρεις μέρες αφότου τα αστέρια ανακοίνωσαν ότι χώρισαν τους δρόμους τους το 2004, η Λόπεζ φαινόταν πανέμορφη και λαμπερή στις Χρυσές Σφαίρες με ένα πορτοκαλί φόρεμα ελληνικού στυλ από τον Μάικλ Κορς.

Ευτυχώς, ο Μπένιφερ είχε τελικά το αίσιο τέλος σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Ένα μήνα μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον Sebastian Bear-McClard το 2022, η συγγραφέας του «My Body» παρακολούθησε το πάρτι για τα 50 χρόνια του περιοδικού W με ένα διαφανές, αστραφτερό διχτυωτό φόρεμα του Tory Burch που δεν άφηνε απολύτως τίποτα στη φαντασία.

Σχεδιασμένη με λίγα εκτός από εμφανή εσώρουχα, η σχεδόν γυμνή της εμφάνιση έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πρώην της. 

Μπέλα Χαντίντ

Μετά τον χωρισμό της Hadid και του The Weeknd (για την πρώτη από πολλές φορές) το 2016, o The Weeknd  άρχισε να βγαίνει με τη Selena Gomez, με το νέο ζευγάρι να κάνει το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στο Met Gala του 2017.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δάκης: Ο κοσμοπολίτης τραγουδιστής χωρίς ηλικία και η μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία

Her News

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ζωή του έγινε ταινία

Her News b

Εφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος

Her News