HerNews.gr
Beauty

90’s London girl hair: H τάση που αξίζει να δοκιμάσετε το καλοκαίρι!

90s London girl hair

Τα αξιοζήλευτα , ατημέλητα χτενίσματα συνήθως συνδέονται με τα French girls και ανάμεσα σε αυτά κατάφερε να βρεθεί το 90s London girl hair.

90s London girl hair

Το συγκεκριμένο hair trend έρχρται σε έντονη αντιθεση με τα ίσια μαλλιά ή τα waves.  Δεν είναι τόσο ατημέλητα ώστε να αποκτήσουν μια grunge ή Indie εμφάνιση, που εξαρτάται από δοσεις dry shampoo στα μαλλιά για να δείχνουν σαν “ζωντανά”.

“Η αισθητική των 90s London girl hair είναι ένα look  ατημέλητo, αλλά έχουν ακόμα μια σέξι πινελιά. Η χωρίστρα είναι πάντα  φυσική και στη μέση, αλλά όχι διακεκομμένη. Είναι σχεδόν στη μέση, αλλά όχι πολύ πλάγια, γιατί αυτό θα το κάνει πολύ glam.

90s London girl hair: H τάση που αξίζει να δοκιμάσετε το καλοκαίρι!

Σε ό,τι αφορά το κούρεμα, ο Neil συμβουλεύει να είναι λίγο πάνω από το ύψος των ώμων με μερικά στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Πρέπει επίσης να υπάρχουν μακριά μήκη που τρέχουν μέσα και η μήκη είναι κομμένη στο άκρο, έτσι ώστε να φαίνεται ομαλό αλλά ακόμα να έχει υφή. 

90s London girl hair

Ένα primer αποκλεισμού των κόμπων, όπως το Pureology Color Fanatic 21 Spray, συνιστάται επίσης, είτε στεγνώνετε τα μαλλιά σας με στεγνωτήρα ή όχι, ενώ συνιστάται επίσης να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας ως χτένα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Demi Lovato: H ριζική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

HerNewskl

Χείλη για… φίλημα: Φτιάξε εύκολα το δικό σου lip scrub

Her News

Amanda Seyfried: Yιοθέτησε την τάση του μονοχρωματικού μακιγιάζ

HerNewskl