HerNews.gr
Beauty

Amanda Seyfried: Yιοθέτησε την τάση του μονοχρωματικού μακιγιάζ

Amanda Seyfried

Η Amanda Seyfried βρέθηκε στην Σανγκάη για να γιορτάσει το λανσάρισμα της συλλεκτικής συλλογής Lancôme x Louvre Collection, ως πρέσβειρα του οίκου ομορφιάς.

Όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή της η εμφάνιση τράβηξε τα βλέμματα όλων, αφού επέλεξε να φορέσει μία εντυπωσιακή, μάξι, ημιδιάφανη δημιουργία με κεντημένους πολύτιμους λίθους και χάντρες. Εκτός από το φόρεμά της, όμως, εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε και το beauty look της, καθώς εστίαζε σε μία μεγάλη τάση, καταφέροντας ταυτόχρονα να είναι διακριτικό.

Ο λόγος για το μονοχρωματικό μακιγιάζ, όπου θέλει να επιλέγουμε μία απόχρωση για μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Καφέ, ροζ, πορτοκαλί ή ακόμα και κόκκινο, όποιο χρώμα κι αν επιλεχθεί, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η ηθοποιός επέλεξε μία ανοιχτή πορτοκαλί απόχρωση που κολακεύει τα χαρακτηριστικά της και αν έπρεπε να μαντέψουμε, για το μακιγιάζ της χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα από τη limited edition συλλογή.

Amanda Seyfried: Yιοθέτησε την τάση του μονοχρωματικού μακιγιάζ

Η συλλογή Lancôme x Louvre Collection αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του μουσείου του Λούβρου και της Lancôme. Το στόχος της συλλογής είναι να προάγει έναν διαρκή διάλογο μεταξύ της τέχνης και της ομορφιάς, αναδεικνύοντας ιστορίες γυναικών που ξεπερνούν τις εποχές, τα γεωγραφικά σύνορα και τις κουλτούρες.

Όπως το Λούβρο προτρέπει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν την ιστορία της τέχνης μέσα από κάθε αριστούργημα, έτσι και η Lancôme προσκαλεί κάθε σύγχρονη γυναίκα να ανακαλύψει τον δικό της τρόπο έκφρασης, αναδεικνύοντας την απεριόριστη δημιουργικότητα της ομορφιάς.

Η συλλογή περιλαμβάνει έξι προϊόντα, τα οποία παρουσιάζουν ασπρόμαυρη σχεδίαση στη συσκευασία, εμπνευσμένη από το μάρμαρο και αφιερωμένη σε γυναικείες θεότητες. Κάθε προϊόν αντιπροσωπεύει την ουσία της ομορφιάς με μοναδικό τρόπο.

Για τα μάτια, η παλέτα Richelieu Wing περιλαμβάνει ένα highlighter μαζί με τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις σκιών ματιών, εμπνευσμένες από τη διάσημη πτέρυγα Richelieu του Λούβρου. Στα L’Absolu Rouge, τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις της δημοφιλούς συλλογής για τα χείλη, καθεμία προς τιμήν μιας γυναικείας θεότητας και της ξεχωριστής ιστορίας της.

Το Génifique, το εμβληματικό προϊόν της Lancôme για υγιή επιδερμίδα, παρουσιάζεται σε μια limited-edition συσκευασία με τη Θεά της Υγείας.

Αυτή η συλλογή ενσωματώνει την αισθητική και την πολυπλοκότητα της τέχνης σε κάθε προϊόν, προσφέροντας στις γυναίκες μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν την ομορφιά τους με τρόπο που αντικατοπτρίζει την εκλεπτυσμένη και μοναδική φιλοσοφία της Lancôme.

Amanda Seyfried: Yιοθέτησε την τάση του μονοχρωματικού μακιγιάζ

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: Yιοθέτησε το πιο chic μανικιούρ για τις γιορτές!

HerNewskl

Extreme Copper: Η νέα παραλλαγή του honey red της άνοιξης

HerNewskl

Αποτρίχωση με λέιζερ: Οι μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύετε

Her News