HerNews.gr
Ελλάδα

Μπόρις Κλέιμαν: Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου για βιασμό ανήλικης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τερματοφύλακας της ομάδας “Βόλος Ν.Π.Σ” Μπόρις Κλέιμαν, συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 11/4 σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως γύρω στις 2 τα ξημερώματα ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί στο Κολωνάκι με την παρέα του όπου και γνώρισε την ανήλικη κοπέλα με καταγωγή από το Βέλγιο, η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Αρχικά ο Μπόρις Κλέιμαν προσπάθησε να την προσεγγίσει φλερτάροντας την. Στην πορεία όμως, διαπίστωσε πως η ανήλικη κοπέλα ήταν ζαλισμένη από την κατανάλωση αλκοόλ και επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Αρχικά έκανε κάποιες ασελγείς χειρονομίες, όμως όταν η κοπέλα έδειξε ότι δεν επιθυμεί να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του, ο Κλέιμαν  την ακινητοποίησε και προχώρησε σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά.

Οι συμμαθητές της κοπέλας που αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε ειδοποίησαν τους συνοδούς τους, οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

Ο τερματοφύλακας του Βόλου προσήχθη έπειτα από λίγο στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα

Στον έλεγχο βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, η οποία και κατασχέθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 33χρονος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Εκτός ομάδας & ποινική δίωξη

Όπως ήταν λογικό τέθηκε εκτός ομάδας μαζί με τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ με ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.

Η ανακοίνωση:

Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους.

Στον Μπόλις Κλέιμαν ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την εισαγγελία.  

Συγκεκριμένα σε βάρος του τερματοφύλακα ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Βίντεο από επιβάτη που προκαλεί ανατριχίλα λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση- «Έχεις ανοίξει το κεφάλι σου»

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όσο είμαι υγιής θα φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»

HerNews ka

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας

Her News b