HerNews.gr
Διεθνή

«Απασφαλίζει» η Έλεν Ντε Τζένερις: «Είμαι κακιά, ηλικιωμένη και gay»

Τον Μάιο του 2022, το «The Ellen DeGeneres Show» θα τελειώσει μετά από 19 χρόνια μετάδοσης. Με την κωμικό Έλεν Ντε Τζένερις στο τιμόνι, το σόου έγινε ένα από τα σόου με τη μεγαλύτερη επιρροή στην αμερικανική τηλεόραση, ενώ προτάθηκε για Emmy 171 φορές, με 61 νίκες και με μέσο όρο 2,5 εκατομμύρια θεατές την ημέρα.

Οι λόγοι για την ακύρωση φέρεται να περιελάμβαναν κατηγορίες για ρατσισμό και τοξική εργασιακή κουλτούρα. Η  Έλεν Ντε Τζένερις, εκείνη την εποχή, είπε ότι αποχωρεί από το σόου γιατί «δεν είναι πια πρόκληση για μένα».Από τότε, η κωμικός επέστρεψε στο θέμα κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο stand-up comedy show της, «Ellen’s Last Stand– Up Tour».

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης σε ένα κλαμπ καμπαρέ στο Λος Άντζελες , η ηθοποιός μοιράστηκε την εμπειρία της με το κοινό της, εξηγώντας πώς βίωσε τις κατηγορίες και πώς το σκάνδαλο σηματοδότησε την αποχώρησή της από το τηλεοπτικό σόου.

Η Έλεν Ντε Τζένερις μιλά ξανά για το σκάνδαλο κακοποίησης και την αποχώρησή της από την τηλεόραση

«Με έδιωξαν δύο φορές από το σόου (…) Το “ωραίο” κορίτσι δεν ήταν. Στο τέλος θα με διώξουν για τρίτη φορά. Επιτέλους θα με διώξουν για τρίτη φορά γιατί είμαι κακιά, ηλικιωμένη και γκέι», είπε αστειευόμενη η παρουσιάστρια του «The Ellen DeGeneres Show».

«Έγινα ένας μονοδιάστατος χαρακτήρας που έδινε πράγματα και χόρευε. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να ανέβεις σκαλιά; Θα χόρευε ένας κακός άνθρωπος; Αν είχα τελειώσει την εκπομπή μου λέγοντας “άντε γ@@ε”, ο κόσμος θα είχε εκπλαγεί ευχάριστα», αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Λος Άντζελες.Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: Το φιλί στο στόμα με τα 1,5 εκατ.  likes | Έθνος«Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον εγωισμό μου και την αυτοεκτίμησή μου. Υπάρχουν τόσα πολλά άκρα σε αυτήν την επιχείρηση: οι άνθρωποι είτε σας αγαπούν και σας ειδωλοποιούν είτε σας μισούν, και αυτοί οι άνθρωποι, κατά κάποιο τρόπο, είναι πιο δυνατοί. (.. .) Σκέφτηκα: “Δεν ήθελα να τελειώσω έτσι την καριέρα μου, αλλά κάπως έτσι τελειώνει”», εξήγησε η Έλεν Ντε Τζένερις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Ο Benny Blanco έκανε πεντικιούρ “έκπληξη” προς τιμήν της

HerNews ka

Σάρα Ταβάρες: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών η σταρ της Eurovision

HerNews ka

Κim Kardashian: “Όταν ήμουν μαζί με τον Kanye, είχα ένα διαφορετικό επίπεδο σεβασμού”

HerNewskl