HerNews.gr
Beauty

Alessandra Amrosio: Ο Δημήτρης Γιανέττος δημιούργησε το πιο ανοιξιάτικο χτένισμα!

Alessandra Amrosio

Το Coachella είναι ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ στον κόσμο και οι it girls το εκμεταλλεύτηκαν για να δημιουργήσουν απίθανα beauty looks που θα εμπνεύσουν και εσένα.

Alessandra Amrosio

Η Alessandra Ambrosio ήταν εκεί με τον αγαπημένο της hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο και μας παρουσίασε ένα εκπληκτικό boho look που θα λατρέψεις.

Τα boho braids είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει απόλυτα στην άνοιξη και στην ανέμελη διάθεση των ημερών. Ο Γιαννέτος δημιούργησε απαλούς και φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά του super model και στη συνέχεια έφτιαξε λεπτές πλεξούδες στο μπροστινό μέρος και στα πλαϊνά. Αυτό το χτένισμα μπορείς να το αντιγράψεις εύκολα και γρήγορα, δίνοντας στα μαλλιά σου ένα αέρινο και ανεπιτήδευτο στυλ.

Alessandra Amrosio: Ο Δημήτρης Γιανέττος δημιούργησε το πιο ανοιξιάτικο χτένισμα!

Στο φετινό Coachella, η Alessandra Ambrosio εντυπωσίασε με ένα όμορφο boho look στα μαλλιά, το οποίο δημιούργησε ο διάσημος hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος. Τα boho braids είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει ιδανικά στην άνοιξη, στην εξοχή και σε μια ανέμελη διάθεση.

Ο Γιαννέτος έκανε απαλούς και ανειτήδευτους κυματισμούς στα μαλλιά του μοντέλου και δημιούργησε λεπτές πλεξούδες τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στα πλαϊνά. Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά και να υιοθετήσεις για τις επόμενες καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Emily Ratajkovski: Tόλμησε τις αφέλειες που κανείς δεν περίμενε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Υαλουρονικό οξύ vs Σαλικυλικό οξύ: Ποιες είναι οι διαφορές τους;

Her News

DD κρέμες: Η νέα τάση στην περιποίηση του προσώπου και τα οφέλη τους

HerNewskl

Chelsea cut: Το κούρεμα που έχει μαγέψει την Kim Kardashian είναι το trend του φθινοπώρου

HerNewskl