HerNews.gr
Beauty

Chelsea cut: Το κούρεμα που έχει μαγέψει την Kim Kardashian είναι το trend του φθινοπώρου

Ένα κούρεμα που είναι αριστοκρατικό, κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, ενώ είναι ιδανικό για το φετινό φθινόπωρο είναι το Chelsea cut. Ένα μεσαίου μήκους κούρεμα που δίνει αρκετή κίνηση, αέρα και λαμπερή υφή στα μαλλιά σας οποιαδήποτε στιγμή. Μάλιστα το Chelsea cut το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είναι και ένα από τα αγαπημένα κουρέματα της Kim Kardashian.

Tο Chelsea cut γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του διαχρονικά δημοφιλούς bob και των πιο μακριών κουρεμάτων, είναι εκείνο το κούρεμα που θα κάνουμε πλέον, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε το μακρύ μήκος των μαλλιών μας, χωρίς να έχουμε φθαρμένες ή σπασμένες άκρες

Εάν δε μπορείτε να αποφασίσετε, εάν προτιμάτε κοντό ή μακρύ μαλλί, τότε το συγκεκριμένο κούρεμα θα γίνει η κατάλληλη επιλογή για εσάς, αφού είναι το ιδανικό κούρεμα για κατεστραμμένες άκρες, επειδή και θα απαλλαγείτε από αυτές, αλλά και θα διατηρήσει στο μαλλί σας το επιθυμητό μήκος, σώμα και κίνηση.

Chelsea cut: Ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε το φθινόπωρο

Λίγα λόγια ακόμα για το Chelsea cut

To Chelsea cut ταιριάζει σε όλους τους τύπους μακριών μαλλιών, αφού πλαισιώνει το πρόσωπο και το στυλ σας με τον ιδανικότερο τρόπο. Είναι το τέλειο κούρεμα για κίνηση, λάμψη και ζωντάνια, αφού τα layers ξεκινούν κοντά και γύρω από το πρόσωπο και μακραίνουν προς τα πίσω, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε το μήκος που επιθυμείτε, χαρίζοντας ένα καθαρό και υγιές αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ο καλύτερος τρόπος για να διαμορφώσετε το κούρεμα Chelsea είναι να στεγνώσετε πρώτα τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας οπωσδήποτε την κατάλληλη θερμοπροστασία και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα. Με τη μεγάλη σας βούρτσα, στεγνώστε τα μαλλιά σε τμήματα και μετά βάλτε τα μαλλιά σας σε ειδικά θερμαινόμενα ρόλεϊ μεσαίου μήκους για να δώσετε το απαραίτητο στυλ. Αφήστε τα ρόλει στα μαλλιά σας για δέκα λεπτά μέχρι να κρυώσουν και βγάζοντάς τα, ολοκληρώστε το χτένισμά σας με λίγη λακ.

Chelsea cut: Ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 τρόποι για να φορέσετε το βουργουνδί κραγιόν που είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ

HerNews ka

Κι όμως, υπάρχει λύση για τους μαύρους κύκλους – Έτσι θα τους αντιμετωπίσεις

Her News

Ένας οδηγός για τη φθινοπωρινή ρουτίνα περιποίησης

Her News