HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίνο: «Θεωρώ μια ψυχική διαταραχή τον έρωτα»

Νίνο

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Έλεος!” με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, ο τραγουδιστής Νίνο μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη, και τα παιδιά τους.

Νίνο

Ο Νίνο αναφέρθηκε στην τύχη που είχε να γνωρίσει αυτήν τη γυναίκα και να αποκτήσει δύο παιδιά μαζί της, ενώ δεν ένιωσε ότι η προέλευσή της από μια πλούσια οικογένεια επηρέασε τη δουλειά του.

Νίνο: «Θεωρώ μια ψυχική διαταραχή τον έρωτα. Η εξέλιξή του, η αγάπη με αφορά»

Όσον αφορά στο αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ο Νίνο απάντησε ότι δεν θα ξαναπαντρευόταν, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιλογής του έρωτα στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά πως:

“Ήμουνα πολύ τυχερός που γνώρισα αυτή την γυναίκα κι έγινε η μάνα των παιδιών μου. Αποκτήσαμε δύο παιδιά, ο μεγάλος πάει στα 10 και η μικρή είναι 8,5. Είναι τα αγγελούδια μου. Χωρίσαμε αλλά είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.

 Νίνο

Όσον αφορά το κομμάτι του έρωτα δήλωσε ότι:

“Το να ερωτευθείς είναι επιλογή, αυτή είναι η δική μου άποψη. Δεν είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο γιατί είναι επιλογή και έχω επιλέξει να μην είμαι. Για όλους τους ανθρώπους πιστεύω είναι επιλογή ο έρωτας. Πρέπει να είσαι ανοιχτός και να το αφήσεις να μπει.

Θεωρώ μια ψυχική διαταραχή τον έρωτα. Η εξέλιξή του, η αγάπη με αφορά. Ο έρωτας είναι μπέρδεμα και δεν θέλω να μπερδευτώ”.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Η μαμά Σοφία Αλιμπέρτη είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Her News b

Γιώργος Αλκαίος: Έχω κάνει εκπληκτικές αποτυχίες και εξαιρετικές επιτυχίες

Her News

Τώρα Μαζί: Πρεμιέρα για τον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη στο OPEN

HerNews ka