HerNews.gr
Μόδα

Emili Sindlev: Βρήκαμε τη σωσία της Carrie Bradshaw!

Emili Sindlev

Η Emili Sindlev είναι μια Σκανδιναβή fashion icon που έχει αποκτήσει μια τεράστια λίστα  ακολούθψν στο Instagram και είναι λατρεμένη από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Emili Sindlev

Συχνά συγκρίνεται με την Carrie Bradshaw, την πρωταγωνίστρια του Sex and the City, με ένα στιλ που αναφέρεται στο παρελθόν, αλλά παραμένει σύγχρονο. Παρόλο που κάθε άτομο θεωρείται μοναδικό, η Emili Sindlev ενσαρκώνει μια φρέσκια και μοντέρνα εκδοχή της Carrie Bradshaw που λατρεύουν οι fashionistas. Τα ξανθά κατσαρά μαλλιά της είναι ένα καθοριστικό στοιχείο της στιλιστικής της ταυτότητας, όπως και της Carrie. Αυτή η λεπτομέρεια που μοιάζει ασήμαντη, είναι, στην πραγματικότητα, πολύ σημαντική.

Emili Sindlev: Βρήκαμε τη σωσία της Carrie Bradshaw!

Η Emili και η Carrie είναι δύο style icons που μπορούν να συνδυάσουν άψογα διαφορετικά κομμάτια, όπως μια casual ζακέτα με ένα glam φόρεμα, και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά outfits.

Emili Sindlev

Μοτίβα και prints όπως animal prints, λουλούδια, ρίγες και καρό είναι σταθερά στοιχεία στο στιλ τους, και τα συνδυάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Απέχοντας από τα πρότυπα του μινιμαλισμού, οι δύο ατίθασες ξανθιές συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τα looks τους και να επηρεάζουν τις νέες τάσεις του streetstyle. Αυτό που τις ενώνει είναι η αγάπη τους για τη μόδα και η διάθεσή τους να παίξουν με διαφορετικά στοιχεία και να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο και ενδιαφέρον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το φόρεμα που δημιουργεί sunkissed look

HerNewskl

Kylie Jenner: Παρουσιάζει δυο νέες κούκλες Bratz με εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις της

HerNews ka

Δανάη Μπάρκα: Ποιο είναι το μαγιό που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες;

HerNewskl