HerNews.gr
DECORNEWS

Μικρή κουζίνα: Πώς να την οργανώσεις με τον πιο εύκολο τρόπο;

Μικρή κουζίνα

Η Jakia Muhammad έχει επιλέξει έναν πολύ απλό και λειτουργικό σχεδιασμό για το διαμέρισμά της, προσαρμοσμένο στον περιορισμένο χώρο της και κυρίως αναφέρεται σε περιπτώσεις όπως μια μικρή κουζίνα.

Μικρή κουζίνα

Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι απαραίτητοι στον μικρό χώρο, οπότε η Jakia χρησιμοποιεί διάφορα καλάθια και κουτιά για να διατηρεί τα πράγματά της τακτοποιημένα και οργανωμένα. Επιλέγει να αγοράζει αντικείμενα που ταιριάζουν στον ήδη υπάρχον χώρο της κατοικίας της και δεν χρειάζεται να αγοράζει πολλά πράγματα για να διακοσμήσει το σπίτι της.

Μικρή κουζίνα: Πώς να την οργανώσεις με τον πιο εύκολο τρόπο;

Μερικές απλές συμβουλές που μπορεί να ακολουθήσετε εάν ζείτε σε έναν μικρό χώρο είναι να επιλέξετε έπιπλα που έχουν πολλές λειτουργίες, όπως ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα ή ένα τραπέζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο. Επίσης, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ανοιχτά ράφια αντί για κλειστά ντουλάπια, καθώς αυτά καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και μπορείτε να βάλετε δια

Η συμβουλή της Jakia Muhammad είναι πολύ χρήσιμη για όσους θέλουν να οργανώσουν τον χώρο τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Με λίγη έρευνα και καλή οργάνωση μπορείς να βρεις πολλά λειτουργικά αντικείμενα σε οικονομικά καταστήματα ή σε εκπτώσεις. Επίσης, μπορείς να δώσεις νέα ζωή σε παλιά αντικείμενα με λίγη δημιουργικότητα και DIY προσπάθεια. Το σημαντικότερο είναι να διασφαλίσεις ότι ο χώρος σου είναι λειτουργικός και οργανωμένος, και όχι υπερφορτωμένος με αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι. Η απλότητα και η λειτουργικότητα είναι τα βασικά στοιχεία για έναν καλά οργανωμένο χώρο.

μικρή κουζίνα

Αυτό είναι ένας σημαντικός κανόνας για την οργάνωση του χώρου, καθώς πολλές φορές αγοράζουμε αξεσουάρ οργάνωσης που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά ή δεν είναι κατάλληλα για τις ανάγκες μας. Αντί να αγοράζουμε πολλά αξεσουάρ, είναι καλύτερο να επιλέξουμε λίγα αλλά πρακτικά και λειτουργικά αντικείμενα οργάνωσης που θα μας βοηθήσουν πραγματικά να διατηρούμε τον χώρο μας σε τάξη και εύκολα προσβάσιμο.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να επιλέξουμε αξεσουάρ που ταιριάζουν στον χώρο και το στυλ μας, ώστε να συμβάλλουν στη διατήρηση της αισθητικής του χώρου και να μην προσθέτουν ακαταστασία.

Πως μπορείτε με απλά βήματα να κάνετε το μικρό σας σαλόνι να δείχνει πολυτελές

Νεότερα Άρθρα

Και από Μάρτιο.. Άνοιξη, με τα χρωματιστά σχέδια της Vipart – Ανανέωσε το σπίτι σου με υπέροχους πίνακες σε καμβά της επιλογής σου

Her News

Τάσεις στα χαλιά: Σχέδια, χρώματα και υλικά που θα είναι hot την επόμενη χρονιά

HerNews ka

Έξυπνες & οικονομικές ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο

HerNews ka