HerNews.gr
Beauty

Βίκυ Καγιά: Δείτε πώς εφάρμοσε την τεχνική του smudged eyeliner

Βίκυ Καγιά-hernews

Η Βίκυ Καγιά, γνωστή fashion expert και παρουσιάστρια, εξερευνά τις τάσεις στο μακιγιάζ και προτείνει το smudged eyeliner ως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά make up looks της περιόδου.

Βίκυ Καγιά

Αυτή η τεχνική μακιγιάζ δίνει μια rock n’ roll αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα έχει μια διαχρονική αξία. Είναι εύκολο στην εκτέλεσή του και ταιριάζει σε κάθε σχήμα ματιών. Η τεχνική αυτή δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη τεχνική, ακρίβεια και αριστουργηματική κίνηση, ενώ είναι εύκολο να την εφαρμόσει κανείς στο σπίτι.

Η Βίκυ Καγιά συνδύασε την τάση με ένα διαχρονικό λευκό πουκάμισο, δίνοντας έμπνευση για ένα stylish και εύκολο να αντιγραφεί look. Ωστόσο, το πιο σημαντικό στην εκτέλεση αυτής της τεχνικής είναι να περάσετε μολύβι και στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων σας, ώστε να δημιουργηθεί μια αίσθηση πιο έντονου smoky eyes look.

Βίκυ Καγιά: Δείτε πώς εφάρμοσε την τεχνική του smudged eyeliner

Για τέλειο αποτέλεσμα, προτιμήστε ένα μαλακό kohl liner που έχει κρεμώδη υφή, ώστε να κυλάει εύκολα και να μπορείτε να το κάνετε blend.

Συνολικά, το smudged eyeliner είναι μια διαχρονική τάση στο μακιγιάζ, που μπορεί να δώσει μια rock n’ roll αίσθηση στο look σας.

Βίκυ Καγιά

Kate Hudson: Mας έδειξε πώς να φορέσουμε τη glitter σκιά στο καλοκαιρινό party look

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Baby brow lamination: H τεχνική που θα δημιουργήσει ένα διακριτικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας

HerNewskl

Mermaid waves: Το πιο ρομαντικο beach look του 2023

HerNewskl

Kylie Jenner: Πώς να κάνετε juicy τα χείλη σας χωρίς κραγιόν;

HerNewskl