HerNews.gr
Σχέσεις

Ερωτήσεις που θέλουν να μας κάνουν οι άνδρες αλλά διστάζουν

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν πολλές ερωτήσεις όταν ενδιαφέρονται να βγουν ραντεβού. Αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες. Η πρώτη είναι κάτι σαν έρευνα όπου θα σας γνωρίσουν καλύτερα. Αυτό περιλαμβάνει τα πράγματα που σας αρέσουν και δεν σας αρέσουν και τις προτιμήσεις σας.

Μια άλλη κατηγορία θα ήταν οι ελπίδες και τα όνειρά σας και η προηγούμενη ερωτική σας ζωή. Ο καλύτερος προγνωστικός παράγοντας της μελλοντικής συμπεριφοράς είναι να κοιτάξεις το παρελθόν. Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που θέλουν να κάνουν τα αρσενικά προτού σας πλησιάσουν πολύ.

1. «Έχεις απατήσει ποτέ κανέναν άντρα;»

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που έχουν οι άνθρωποι σε μια σχέση είναι ότι ο σύντροφός τους θα είναι άπιστος. Όλοι έχουν έναν ορισμό της εξαπάτησης και μερικοί άνθρωποι είναι πιο φιλελεύθεροι από άλλους. Γενικά, η απιστία συμβαίνει όταν υπάρχει μια σωματική πράξη, αν και ορισμένοι θεωρούν ότι η συναισθηματική εμπλοκή με ένα άλλο άτομο παραβιάζει τα όρια.

2. «Τι ψάχνεις σε αυτή τη σχέση;»

Για να έχουν μια επιτυχημένη σχέση , οι άνδρες χρειάζονται να πάτε προς την ίδια κατεύθυνση. Αν θέλετε γάμο και παιδιά και σκέφτεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να ζήσει μαζί, πιθανότατα θα δημιουργήσει προβλήματα.

Οι άντρες θέλουν να ξέρουν προτού προχωρήσουν πολύ σε επενδύσεις ότι έχετε παρόμοιους στόχους ζωής. Δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσατε να έχετε μια εξαιρετική σχέση αν διαφωνείτε, αλλά εάν τα σχέδιά σας δεν ευθυγραμμίζονται, είναι πιθανό να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα.

3. «Τι συνέβη στην τελευταία σου σχέση;»

Δεδομένου ότι η ματιά στο παρελθόν μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, οι άντρες θέλουν να μάθουν γιατί απέτυχε η τελευταία σχέση. Σε απάτησαν ή τους τρέλανες γκρινιάζοντας και πνίγοντας τον χρόνο τους; Εδώ πρέπει να είσαι ειλικρινής, αλλά το να είσαι ειλικρινής δεν σημαίνει να τα λες όλα.

Όλοι κάνουν λάθη στη ζωή και στην αγάπη, και μαθαίνεις από αυτές τις εμπειρίες για να αναπτυχθείς. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να διασφαλίσετε είναι να μην κατηγορείτε το άλλο άτομο, καθώς υπάρχουν δύο άτομα σε μια σχέση και συνήθως φταίνε και οι δύο πλευρές.

4. «Οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σου θα αποτελέσουν πρόβλημα;»

Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι αυτή η ερώτηση είναι άσχετη με θέματα καρδιάς, τα αρσενικά ξέρουν για το πεθερικό δράμα. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα διαπίστωσε ότι το 11% των ζευγαριών διαλύονται λόγω της επιρροής των πεθερικών. Οι άντρες θέλουν να γνωρίζουν εκ των προτέρων εάν ο πατέρας σας ή κάποιος άλλος συγγενής θα είναι πρόβλημα. 

6. «Θέλεις οικογένεια;»

Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν παιδιά και δεν είναι πάντα οι άντρες σε αυτή τη θέση. Εάν η ζωή σας επικεντρώνεται στην καριέρα σας, θα πρέπει να αποφύγετε να δεθείτε με ένα παιδί. Τα αρσενικά έχουν επίσης έντονες επιθυμίες να κάνουν οικογένεια, επομένως πρέπει να δει πώς νιώθετε για αυτό το θέμα και αν ευθυγραμμίζεστε.

7. «Έχεις σοβαρά προβλήματα υγείας;»

Αν και το να έχεις προβλήματα υγείας δεν είναι κάτι που προκαλεί διαπραγμάτευση, είναι δίκαιο να γνωρίζουν. Πρέπει να γνωρίζει εάν έχετε κάποια σοβαρή ασθένεια κάποιου είδους. Μπορεί επίσης να θέλει  να μάθει αν έχετε κάποια ιατρική πάθηση που θα σας απαγορεύσει να κάνετε παιδιά. Δεν είναι δίκαιο να κρατάτε τους τύπους στο σκοτάδι για τέτοια πράγματα.

8. «Ποια είναι η άποψή σου για τους άντρες;»

Στα αρχικά στάδια των περιστασιακών γνωριμιών, είναι πιθανό να μην γνωρίζει τη γνήσια γνώμη σας για τους άντρες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν βιώσει εμπειρίες στο παρελθόν που έχουν αλλοιώσει τις απόψεις τους. Θα βοηθούσε αν δεν κρίνατε κάθε τύπο για αυτούς που έχουν τοξικές συμπεριφορές. Πρέπει να φροντίσει ώστε οι απόψεις σας για τους άντρες να μην έρχονται σε αντίθεση με τις δικές του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γυναικεία αλληλεγγύη. Υπάρχει;

Her News b

Σχέσεις: 3 λόγοι που το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να “βλάψει” την σχέση σας

HerNews ka

Σχέσεις: Οι πιο συχνοί λόγοι τσακωμού στα σύγχρονα ζευγάρια

HerNews ka