HerNews.gr
Beauty

Kate Hudson: Mας έδειξε πώς να φορέσουμε τη glitter σκιά στο καλοκαιρινό party look

Kate Hudson

Το σωστό party look έχει πάντα λάμψη, είτε αυτό επιτυγχάνεται με μια λαμπερή σκιά ή με λάμψη στα χείλη, όπως είδαμε στις συλλογές Spring/Summer 2023. Επιπλέον, το glitter είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Kate Hudson

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα μάτια ή ακόμα και να το πασπαλίσεις σε διάφορα σημεία του προσώπου σου, για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται πολλή προσπάθεια.

Η Kate Hudson έδωσε ιδέα για ένα λαμπερό μακιγιάζ με αφορμή τα γενέθλιά της στις 19 Απριλίου. Στην φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, φοράει ένα χρυσό ρούχο με παγιέτες και έχει επιλέξει ένα λαμπερό μακιγιάζ. Στα μάτια φοράει μια παστέλ πράσινη σκιά με ασημένιο glitter, το οποίο συνδυάζει με ένα κρεμώδες ροζ κραγιόν στα χείλη.

Kate Hudson: Mας έδειξε πώς να φορέσουμε τη glitter σκιά στο καλοκαιρινό party look

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του μακιγιάζ της Kate Hudson προκύπτει από τον ανεπιτήδευτο τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την παστέλ πράσινη σκιά με το ασημένιο glitter.

Μερικοί από τους λόγους που αυτό το μακιγιάζ λειτουργεί τόσο καλά είναι ότι δεν απαιτεί πολλά προϊόντα, δεν απαιτεί μεγάλη δεξιοτεχνία και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα στυλ.

Για να υιοθετήσετε αυτό το look, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα καθαρό πρόσωπο και να εφαρμόσετε μια βάση μακιγιάζ που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο για να εφαρμόσετε μια παστέλ σκιά στο βλέφαρό σας.

Έπειτα, μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα glitter στο κέντρο του βλεφάρου σας για να δώσετε λάμψη στο μακιγιάζ σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο glitter σε άλλα σημεία του προσώπου σας, όπως στα ζυγωματικά σας ή στα χείλη σας.

Kate Hudson

Kate Hudson: «Δεν μπορούσα να μιλήσω σε έναν άντρα χωρίς να με συνδέσουν με αυτόν ερωτικά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Liquid bob: Το πιο μοντέρνο κούρεμα για τη γιορτή των Ερωτευμένων!

HerNewskl

Beachy waves: Πώς να αποκτήσεις το μοναδικό αυτό hair look;

HerNewskl

Τέλειο μαύρισμα: Τα μυστικά για φυσικό αποτέλεσμα

Her News b