HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς διατηρεί τη λάμψη στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της;

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι γνωστή για τα όμορφη ξανθά της μαλλιά και πρόσφατα ανανέωσε τις ανταύγειες της.

Αθήνα Οικονομάκου: Η συνεργασία με τη Συντατσάκη, οι δυσκολίες του γάμου και η τηλεόραση

Εάν και εσείς έχετε ξανθά μαλλιά, τότε θα θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να διατηρήσετε το χρώμα σας λαμπερό και υγιές. Στην προκειμένη περίπτωση, η ηθοποιός χρησιμοποιεί την Blond Absolu Masque Cicaextreme από την Kerastase, μια μάσκα μαλλιών που περιέχει ελαίο Εντελβάις.

Το ελαίο Εντελβάις, σε συνδυασμό με δύο διαφορετικά είδη υαλουρονικού οξέος, αυξάνει την ανθεκτικότητα της τρίχας, ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο και προσφέροντας αναδόμηση, ενδυνάμωση, λάμψη και απαλότητα από τη ρίζα έως τις άκρες.

Είναι ιδανική για ευαισθητοποιημένα ξανθά μαλλιά και καταπραΰνει και σφραγίζει την τρίχα, προστατεύοντας το χρώμα και βοηθώντας την τρίχα να διατηρήσει τη λάμψη της. Η Αθηνά Οικονομάκου θέλει πάντα το καλύτερο για τα μαλλιά της και η Blond Absolu Masque Cicaextreme από την Kerastase.

Εκτός από την επιλογή της σωστής μάσκας περιποίησης, η Αθηνά Οικονομάκου ακολουθεί και μερικές άλλες συμβουλές για τη συντήρηση του ξανθού της χρώματος. Πρώτον, αποφεύγει τη χρήση στεγνωτήρα μαλλιών και προτιμά να αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώνουν φυσικά.

Δεύτερον, αποφεύγει τη χρήση προϊόντων styling που περιέχουν αλκοόλ, καθώς μπορούν να ξεθωριάσουν το χρώμα των μαλλιών. Τρίτον, χρησιμοποιεί μαλακές βούρτσες και περιποιείται απαλά τα μαλλιά της για να μειώσει τη φθορά και το σπάσιμο της τρίχας.

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς διατηρεί τη λάμψη στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της;

Το ξανθό χρώμα των μαλλιών είναι πολύ ευαίσθητο και απαιτεί τη σωστή φροντίδα για να διατηρηθεί λαμπερό και υγιές.

Με τη χρήση της σωστής μάσκας περιποίησης, όπως η Blond Absolu Masque Cicaextreme από Kerastase, και ακολουθώντας κάποιες απλές συμβουλές, όπως η αποφυγή της χρήσης στεγνωτήρα μαλλιών και η χρήση μαλακών βουρτσών, μπορείτε να διατηρήσετε το ξανθό σας χρώμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αθηνά Οικονομάκου: “Έπαθα stage fright. Ήταν μία αγωνία που με έπνιξε”

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gold leaf nails: Η πιο elegant πινελιά στη νύχια σας

HerNewskl

Nail Piercing: Η τάση που μας θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια

HerNewskl

Chiara Ferragni: Έκανε το τέλειο makeup look με ένα μόνο προϊόν!

HerNewskl