HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αθηνά Οικονομάκου: “Έπαθα stage fright. Ήταν μία αγωνία που με έπνιξε”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε στην Τζένη Θεωνά για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στην υποκριτική, αλλά και την ψυχολογική πίεση που την κράτησε μακριά από το θέατρο.

Αθηνά Οικονομάκου: «Ζορίστηκα πολύ και αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο»

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο, επειδή αγαπάω και πάρα πολύ τη δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα.

Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα», ανέφερε για εκείνη την περίοδο η Αθηνά Οικονομάκου.

Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν καλύτερα, όταν αποφάσισα να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία:

«Ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε. Αποφάσισα πως μέχρι να το λύσω με την ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να το κάνω», είπε η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί το Μ. Σάββατο στην ΕΡΤ2.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν είναι κλισέ ότι τρομάζουν οι άνδρες από τις δυναμικές γυναίκες»

Her News

Kατερίνα Λαζαρίδου: “Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X Factor”

HerNewskl

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που να πληρώνω μισά – μισά. Είμαι της παλιάς σχολής»

Her News