HerNews.gr
Social News

Εύη Βατίδου: Μας συστήνει τον κούκλο σύντροφο της – Η αιχμηρή απάντηση της στις κριτικές

Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου ανέβασε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο Ηλία Κωνσταντίνου, με τον οποίο έχει 12 χρόνια διαφορά.

Ο εντυπωσιακός σύντροφος της Εύης Βατίδου είναι 35 χρονών και εργάζεται ως μοντέλο σε διάφορα πρακτορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η αιχμηρή δημοσίευση της Εύης Βατίδου στο Instagram

Η πρώην σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, δημοσίευσε το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5 μια φωτογραφία που είναι μαζί με τον νέο της σύντροφο, την οποία όμως συνοδεύει με μια αρκετά αιχμηρή λεζάντα.

“Μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν ,ανεξάρτητα από την ηλικία!

There are good reasons you always feel 20 percent younger than your actual age”, γράφει στη δημοσίευση της η Εύη Βατίδου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Εύη Βατίδου δήλωσε: «Λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές για κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Οι δημοσιογράφοι ξέρουν την ιστορία μου. Ποτέ δεν έχω πει ότι δεν βοήθησε ο πατέρας των παιδιών, ο Αλέξης Κούγιας. Δεν είναι σωστό να λένε ότι τα έχω “αρπάξει” και πάω να κάνω τις “μπάζες” μου. Είμαι 47. Ο σύντροφός μου είναι 35”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Χατζηπαντελή: Η φωτογραφία που “έριξε” μέσα σε λίγα λεπτά το Instagram

HerNewskl

Kylie Jenner: Ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του γιου της

Her News b

Δανάη Μπάρκα: Στα Τέμπη με την εκπομπή της κάνοντας Αυτοψία στο σημείο της σύγκρουσης

HerNews ka