HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει ενώ σε θέλει και κάποιο άλλο, ας σου κάνει πιο ενισχυμένη πρόταση»

Το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ και τους μνηστήρες για την παρουσίαση του «5Χ5» σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα του Open Weekend.

Με αφορμή τα πρόσωπα που περνούν αυτές τις ημέρες από δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια έκανε το δικό της σχόλιο για τις διοικήσεις των σταθμών και τα συμβόλαια που προτείνουν.

«Πολλές φορές κάτι που γράφεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να το ξέρει ο άνθρωπος για τον οποίο γράφεται ως μοχλός πίεσης για άτομα ή προτάσεις ή κανάλια ή διοικήσεις που θέλουν να τον κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση του Μάρκου, μιλάω γενικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Εάν μία διοίκηση θέλει να κρατήσει έναν άνθρωπο, το σκέφτεται ή αμφιταλαντεύεται και διαβάσει ότι κάποιο άλλο κανάλι τον θέλει διακαώς, μπορεί να του κάνει μία πιο ενισχυμένη πρόταση», τονίζει αμέσως μετά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Το οικονομικό κομμάτι δεν έχει να κάνει. Πίστεψέ με, τα οικονομικά των σταθμών, επειδή λίγο-πολύ τα ξέρουμε εσωτερικά, ξέρουμε πού μπορεί να πάει ένα συμβόλαιο από άποψη χρημάτων. Ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι σε κάθε σταθμό, σημειώνει κλείνοντας το θέμα η Ελένη Τσολάκη.

Σημειώνεται πως η Ελένη Τσολάκη δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό της με το ΟΡΕΝ, δεχόμενη προτάσεις εντός και εκτός του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ραμόνα Βλαντή: «Με ενοχλεί που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει από μόδα»

HerNews ka

«Όλα για τη ζωή μας»: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μας δείχνει το δρόμο

Her News

Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να υπακούει στις διαταγές μου»

HerNews ka