HerNews.gr
Μόδα

Kate Middleton: Φόρεσε στην Τελετή Στέψης τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα

Kate Middleton

Η πριγκίπισσα Kate Middleton αντιμετώπιζε μια τεράστια πίεση, καθώς τα βλέμματα θα στραφούν επάνω της κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, ειδικά λόγω της απουσίας της Μέγκαν Μαρκλ.

Ωστόσο, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την εμφάνισή της.

Kate Middleton

Η Κέιτ εμφανίστηκε στο Αβαείο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, φορώντας μια μεταξωτή δημιουργία Alexander McQueen. Το φόρεμα που διάλεξε διακοσμούνταν με λουλούδια, ένα στοιχείο που η βασίλισσα Ελισάβετ αγαπούσε επίσης στις εμφανίσεις της.

Kate Middleton: Φόρεσε στην Τελετή Στέψης τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα

Η τιάρα που φόρεσε η πριγκίπισσα Κέιτ είχε επίσης λουλούδια και φέρει την υπογραφή των Jess Collett και Alexander McQueen. Και η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φορούσαν επίσημες κάπες πάνω από τα ρούχα τους.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας τίμησε για μία ακόμη φορά τη μνήμη της Νταϊάνα, φορώντας τα διαμαντένια σκουλαρίκια της. Τα συνδύασε με ένα κολιέ που ανήκε στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Kate Middleton

Η πριγκίπισσα Κέιτ είχε ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, με την επιλογή της δημιουργίας Alexander McQueen και την τιάρα με τα λουλούδια. Οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της, όπως τα σκουλαρίκια και το κολιέ, απέδειξαν για ακόμη μια φορά τον σεβασμό της προς την παράδοση και την οικογένεια της.

Η πριγκίπισσα Κέιτ κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, προσφέροντας μια εμφάνιση που συνδύαζε κομψότητα και παράδοση, αφήνοντας ένα αξέχαστο στίγμα στην ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Νεότερα Άρθρα

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεστε πιο ψηλή και λεπτή

Her News b

Μουσικό μενταγιόν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το floral φόρεμα που όλες θα θέλαμε να έχουμε

HerNewskl