HerNews.gr
Beauty

Κέιτ Μίντλετον: Έσπασε το πρωτόκολλο στη στέψη του Καρόλου με τις beauty επιλογές της

Κέιτ Μίντλετον

Τελικά, το πρωτόκολλο μπορεί να σπάσει; Ναι, η Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε την αλλαγή με κόκκινα νύχια. Έχουμε όλοι ακούσει για το πρωτόκολλο που ισχύει για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και κατά τη διάρκεια του τριημέρου με τη στέψη του Καρόλου, φαίνεται ότι αυτό το πρωτόκολλο θα παραβιαστεί πολλές φορές.

Κέιτ Μίντλετον

Βασιλικό πρωτόκολλο: Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ απαγόρευε τις έντονες αποχρώσεις στα νύχια, ενώ οι γυναίκες έπρεπε να έχουν νύχια σε ουδέτερες και διαφανείς αποχρώσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι το πρωτόκολλο μπορεί να παραβιαστεί.

Το πρώτο Πάσχα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, η Κέιτ Μίντλετον έκανε την αρχή. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ έβαψε τα νύχια της κόκκινα για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με μπλε ρούχα στην Κυριακή του Πάσχα. Η επιλογή του κόκκινου βερνικιού σχολιάστηκε άμεσα από τα ξένα μέσα και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για τη σημασία του πρωτοκόλλου μετά το θάνατο της βασίλισσας.

Κέιτ Μίντλετον

Τα έντονα χρώματα δεν επιτρέπονται ούτε στο μακιγιάζ. Δηλαδή, απαγορεύονται τα φωτεινά κραγιόν και τα lip glosses, ενώ δεν θα δεις ποτέ σκούρες σκιές στα μάτια. Μπορούμε να πούμε ότι προτιμούν το απαλό μακιγιάζ. Στις επίσημες περιστάσεις επιτρέπεται μόνο το απαλό ροζ στα χείλη.

Σήμερα είναι η στέψη του Καρόλου Γ΄, και την περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, για να δούμε ποιος άλλος κανόνας του πρωτοκόλλου μπορεί να παραβιαστεί. Ήδη γνωρίζουμε ότι η στέψη δε θα έχει τον ίδιο ενδυματολογικό κώδικα με τις προηγούμενες.

Ο βασιλιάς και οι royals γενικά, πρέπει να φορούν ειδικές ρόμπες κατά τη διάρκεια της στέψης, όπως φορούσε και η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄. Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο πρωτόκολλο. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα φορέσει κουστούμι, το ίδιο και οι περισσότεροι royals.

Επιπλέον, η πριγκίπισσα Kate αντί για τιάρα, όπως προέβλεπε το πρωτόκολλο, θα φορέσει λουλούδια στα μαλλιά, ακολουθώντας τις απόψεις του νεοβασιλιά για τη βιωσιμότητα και την αγάπη του για τη φύση. Στο χτεσινό δείπνο στο Παλάτι, είδαμε ήδη τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Middleton.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας άλλαξε χτένισμα, φτιάχνοντας μακριά φράντζα και αλλάζοντας τη χωρίστρα των μαλλιών της στο πλάι. Η Meghan Markle, μετά από ανακοίνωση του παλατιού, δε θα καταφέρει να παρευρεθεί.

Μεταξύ των καλεσμένων που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη στέψη, βρίσκονται η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, η βασίλισσα Λετίτσια της Ισπανίας, η πριγκίπισσα Μαρία της Δανίας, η πριγκίπισσα Βικτωρία της Σουηδίας και η πριγκίπισσα Ματθίλδη του Βελγίου.

Η ώρα της στέψης για τον Βασιλιά Κάρολο: Όλο το πρόγραμμα της εντυπωσιακής τελετής

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: Αυτή είναι η αγαπημένη της μάσκαρα!

HerNewskl

Babylights: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το trend που κυριαρχεί στα social media!

HerNewskl

Λεμόνι: Οι ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία μας και το δέρμα μας!

Her News