HerNews.gr
Beauty

Bedhead hair: To hair trend του καλοκαιριού που ήρθε για να μείνει!

Bedhead hair

Το bedhead hair είναι ένα χτένισμα που εμπνέεται από το φυσικό, ατημέλητο look που έχουν τα μαλλιά μας όταν ξυπνάμε το πρωί.

Bedhead hair

Αυτό το χτένισμα είναι μια τάση που κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές στον κόσμο της μόδας και είναι ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν ένα casual, ατημέλητο look για τα μαλλιά τους.

Αυτό το χτένισμα είναι εύκολο να το επιτύχεις, αφού απλά χρειάζεσαι ένα texturizing spray και τα δάχτυλά σου για να “τσακίσεις” κάποια σκέλη των μαλλιών σου. Μπορεί να επιτευχθεί σε μακριά μαλλιά, μέσα μήκους ή ακόμα και σε κοντά κουπ, όπως το ατημέλητο bod hair-look που επέλεξε η Jena Ortega.

Πολλές celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει αυτή την τάση, όπως η Bella Hadid, ενώ και στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας το bedhead hair έκλεψε την παράσταση, όπως στην παρουσίαση της συλλογής του οίκου Miu Miu και του brand Coperni.

Εάν ψάχνεις για ένα ατημέλητο και casual look για τα μαλλιά σου, το bedhead hair είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορείς να δοκιμάσεις.

Μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την τάση σε διάφορες περιστάσεις και για διάφορα looks, από casual εμφανίσεις μέχρι πιο επίσημες. Ένα ατημέλητο bedhead hair look μπορεί να δώσει μια αέρινη και ανεπιτήδευτη εμφάνιση σε ένα καθημερινό σύνολο με τζιν και μπλούζα, ενώ μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ένα πιο κομψό φόρεμα για μια βραδινή έξοδο.

Bedhead hair

Μην ξεχνάς όμως ότι αυτό το χτένισμα δεν πρέπει να είναι εντελώς ατημέλητο, αλλά πρέπει να δείχνει ότι έχεις αφιερώσει λίγο χρόνο για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο look. Επίσης, είναι σημαντικό να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή και ενυδατωμένα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Irina Shayk: Η πιο εναλλακτική πρόταση στο μακιγιάζ για τις γιορτές

HerNewskl

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής του self-tan

Her News

H Βeyonce είναι το απόλυτο inspo για τo γιορτινό μανικιούρ!

HerNewskl