HerNews.gr
DECORNEWS

5 τρόποι για να “σώσετε” ένα υπαίθριο πάρτι από τη βροχή!

Το γκαζόν είναι φρέσκο ​​κουρεμένο ο χώρος είναι στολισμένος με μπαλόνια και τα πτυσσόμενα τραπέζια είναι τέλεια τακτοποιημένα όταν, ξαφνικά, τα σύννεφα έρχονται, απειλώντας να χαλάσουν το πάρτι σας πριν καν ξεκινήσει. Όποιος έχει σχεδιάσει ποτέ μια υπαίθρια εκδήλωση γνωρίζει τον τρόμο μιας τέτοιας σκηνής. Δεν έχει σημασία αν μικροδιαχειρίζεστε κάθε μικρή λεπτομέρεια. το μόνο πράγμα που δεν μπορείς να ελέγξεις είναι ο καιρός.

Οποιοδήποτε υπαίθριο πάρτι θα πρέπει πάντα να προγραμματίζεται έχοντας κατά νου ένα απρόβλεπτο καιρικό φαίνομενο. Ενώ ο πανικός μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι πρέπει να ακυρώσετε το πάρτι σας (και έτσι να σπαταλήσετε όλη τη σκληρή δουλειά και τον προγραμματισμό σας), αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Με μερικές απλές συμβουλές και ένα εφεδρικό σχέδιο, μπορείτε ακόμα να γιορτάσετε.

1. Μετακινήστε το σε εσωτερικούς χώρους

Όταν η βροχή απειλεί ένα υπαίθριο πάρτι, το πρώτο σας ένστικτο μπορεί να είναι να μετακινήσετε το πάρτι σε εσωτερικό χώρο. Σπάνια όμως είναι απλό χωρίς προκαθορισμένο σχέδιο για ένα τέτοιο περιστατικό. Όταν σχεδιάζετε το πάρτι σας σε εξωτερικούς χώρους, είναι καλή ιδέα να προγραμματίσετε και ένα πάρτι σε εσωτερικό χώρο. Κατά τη δημιουργία της λίστας επισκεπτών, για παράδειγμα, σκεφτείτε πόσα άτομα μπορείτε να υποδεχθείτε εύλογα σε εσωτερικούς χώρους, κάτι που μπορεί να είναι μικρότερο από τον αριθμό που θα μπορούσατε να απλώσετε σε όλη την αυλή. 

2. Φαγητό

Τα πάρτι σε εξωτερικούς χώρους και οι ψησταριές για μπάρμπεκιου φαίνεται να πάνε χέρι-χέρι. Εάν η ψησταριά βρίσκεται κάτω από ένα στέγαστρο και η βροχή δεν είναι πολύ δυνατή, μπορείτε ακόμα να ψήσετε έξω και απλώς να σερβίρετε το φαγητό μέσα. Όταν η βροχή καταρρίπτει το πάρτι σας, ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να φέρει μαζί της τους απείθαρχους φίλους της, γνωστούς ως άνεμος και κεραυνός, χωρίς να σας αφήνει τίποτα για να ταΐσετε ένα σπίτι γεμάτο πεινασμένα παιδιά. Ακολουθήστε μερικές από αυτές τις εναλλακτικές προτάσεις για ένα εφεδρικό μενού:

  • Τα σάντουιτς  συναρμολογούνται εύκολα το πρωί του πάρτι ή μπορείτε να σχεδιάσετε μια πιατέλα σάντουιτς και μερικά εύκολα συνοδευτικά, όπως πατατάκια και σαλάτες, για να συνδυάζονται με τα φαγητά σας για μπάρμπεκιου. Εάν το πάρτι μετακινείται μέσα, θα μπορούσατε ακόμη και να απλώσετε μια κουβέρτα στο πάτωμα και να αφήσετε τα παιδιά να απολαύσουν ένα εσωτερικό πικνίκ.
  • Τα εύχρηστα τρόφιμα που πηγαίνουν κατευθείαν από την κατάψυξη στον φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων είναι επίσης, επίσης, βολικά για να τα έχετε σε απόθεμα σε περίπτωση που χρειάζεστε μια αλλαγή μενού την τελευταία στιγμή. Μερικές αγαπημένες επιλογές των παιδιών περιλαμβάνουν πίτσα, κοτομπουκιές, μπαστουνάκια μοτσαρέλας, quesadillas και τηγανητές πατάτες.

3. Μείνετε έξω

 Όταν η πρόβλεψη προβλέπει διάσπαρτες βροχές ή ψιλόβροχο, μπορείτε ακόμα να σώσετε το σχέδιο του πάρτι σας, με λίγη βοήθεια, δηλαδή, από κάποιο υπαίθριο καταφύγιο. Εάν η αυλή η ο κήπος σας έχει τέντα ή κιόσκι , βάλτε το τραπέζι για πάρτι από κάτω. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά θα έχουν ένα μέρος για να μαζεύονται σε περιόδους που ο καιρός τα κρατά από την υπόλοιπη αυλή. Το γκαράζ είναι ένας άλλος χώρος που είναι χρήσιμος για ένα βροχερό πάρτι. Σηκώστε τις πόρτες, μετακινήστε το αυτοκίνητο έξω, αφήστε λίγο χώρο και βάλτε το τραπέζι του πάρτι μέσα.

4. Θέμα πάρτι “Rainy Day”

Αν δεν μπορείτε να σταματήσετε τη βροχή, αντ’ αυτού αγκαλιάστε την. Αλλάξτε το θέμα του πάρτι σας σε “βροχερή μέρα” και απολαύστε μια γιορτή με διακόσμηση, παιχνίδια και φαγητό με θέμα τη βροχή.

  • Μπορείτε να φτιάξετε μπισκότα με διακόσμηση με θέμα τη βροχή και το ουράνιο τόξο για να γιορτάσετε τη βροχή και το χαρούμενο ουράνιο τόξο που ακολουθεί!
  • Διακοσμήστε αδιάβροχα μπουφάν. Με αυτόν τον τρόπο, την επόμενη φορά που τα παιδιά σας θα παίξουν έξω στη βροχή μαζί, μπορούν όλα να φορέσουν τα δικά τους.
  • Μπορείτε να σερβίρετε μη αλκοολούχους χυμούς με ομπρέλες! 

5. Κάντε το ένα πάρτι παρακολούθησης ταινιών σε εσωτερικό χώρο

Μπορείτε να οργανώσετε μια διασκεδαστική μέρα ή να παρακολουθήσετε ταινίες και ακόμη και να φτιάξετε οχυρά σεντόνια και μαξιλάρια για να εγκατασταθούν ενώ παρακολουθούν.

  • Πριν το πάρτι, ρωτήστε τους καλεσμένους (με τη βοήθεια των γονιών τους) για τις αγαπημένες τους ταινίες. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε ταινίες μέσα σε ένα θέμα, όπως κλασικές ταινίες της Disney ή της Pixar.
  • Προσφέρετε σνακ κινηματογράφου, όπως ποπ κορν και πατατάκια, ώστε οι επισκέπτες να νιώθουν ότι βλέπουν μια ταινία στη μεγάλη οθόνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 λάθη που παρατηρεί πάντα ένας ειδικός του Φενγκ Σούι όταν μπαίνει σε ένα σπίτι

HerNews ka

Φτιάξε τις δικές σου χριστουγεννιάτικες νιφάδες και στόλισε τον χώρο

Her News

6 συνδυασμοί χρωμάτων που οι σχεδιαστές λένε ότι φέρνουν στιγμιαία χαρά σε ένα δωμάτιο

HerNews ka