HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Το βιβλίο που ετοιμάζει καθυστερεί να κυκλοφορήσει καθώς πασίγνωστοι celebrity φοβούνται για αυτά που έχει γράψει

Τα «Βάναυσα ειλικρινή» απομνημονεύματα της Britney Spears έχουν τεθεί σε αναμονή λόγω ανησυχιών ορισμένων A-listers που τη γνωρίζουν, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Η αμερικανική Sun ανέφερε την Κυριακή ότι ο εκδότης του tome, Simon & Schuster, έλαβε «έντονα διατυπωμένες νομικές επιστολές» από εκείνους που φοβούνται τα όσα έγραψε η Britney Spears.

“Η Britney είναι βάναυσα ειλικρινής στο βιβλίο – υπάρχουν πολλοί νευριασμένοι A-listers”, είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Έχουν σταλεί στους εκδότες αυστηρά διατυπωμένες νομικές επιστολές από ανθρώπους που γνωρίζουν την Britney και φοβούνται αυτά που έχει γράψει».

Η πηγή πρόσθεσε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει «καμία κίνηση» στο βιβλίο «αυτή τη στιγμή», αλλά υπάρχουν και νέες ανησυχίες για το πότε «θα μπορέσει τελικά να κυκλοφορήσει».

Για ποια άτομα πιθανολογείται ότι γράφει η Britney;

Αν και η αναφορά δεν ανέφερε ονόματα, η Spears, έβγαινε για αρκετό διάστημα με τον Justin Timberlake και ήταν παντρεμένη με τον Kevin Federline.

Ο γάμος της με τον Sam Asghari παρουσίασε επίσης πολλούς παρευρισκόμενους στη λίστα A, όπως η Madonna, η Paris Hilton, η Selena Gomez και άλλοι.

«Το βιβλίο της Britney είναι μια ιστορία θριάμβου», μας είπε μια πηγή.

«Θα καλύψει τις πιο ευάλωτες στιγμές της, την παιδική της ηλικία –που είναι ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα– τον ​​χωρισμό της με τον Justin Timberlake, τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη με την οικογένειά της για τη συντηρητική της θέση».

Η Britney Spears συνεργάστηκε με τον συγγραφέα Sam Lansky για να τελειοποιήσει το μυθιστόρημά της, το οποίο συμφώνησε να γράψει μετά την υπογραφή μιας τεράστιας συμφωνίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η τραγουδίστρια, έχει αναφέρει το βιβλίο της σε διάφορες αναρτήσεις στο Instagram και κάποια στιγμή αποκάλυψε ότι είχε «3 διαφορετικές εκδοχές» του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανησυχία για τη Hailey Bieber: Ο πατέρας της ζητά από τους θαυμαστές να προσευχηθούν για εκείνη

HerNews ka

H Τέιλορ Σουίφτ ανακηρύχθηκε η κορυφαία καλλιτέχνιδα για το 2022

Her News

Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Αν Χες: Θα την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα

Her News