HerNews.gr
Διεθνή

Ανησυχία για τη Hailey Bieber: Ο πατέρας της ζητά από τους θαυμαστές να προσευχηθούν για εκείνη

Ο Stephen Baldwin προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές μετά την αναδημοσίευση ενός μηνύματος που ζητούσε προσευχές για την κόρη του Hailey Bieber και τον σύζυγό της, Justin.

Τη Δευτέρα, ο ηθοποιός μοιράστηκε μια ανάρτηση από τον Victor Marx, ιδρυτή των All Things Possible Ministries, που περιείχε ένα βίντεο του Justin Bieber να παίζει κιθάρα και να τραγουδά.

«Χριστιανοί, παρακαλώ, όταν σκέφτεστε τον Justin και τη Hailey, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσευχηθείτε για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο», έγραψε ο Marx στην λεζάντα του κλιπ.

Stephen Baldwin's repost of Justin Bieber singing.Στη λεζάντα, ο Victor είπε ότι η σύζυγός του, Eileen Marx, και η μαμά της Hailey, Kennya Baldwin, «προσεύχονται συχνά μαζί» για το νεαρό ζευγάρι.

«Υπάρχουν ειδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε θέσεις υψηλής ορατότητας και επίσης ο εχθρός δεν θέλει να πλησιάσουν πιο κοντά στον Ιησού», υποστήριξε στη λεζάντα.

«Συχνά λοιπόν, ανεξάρτητα από τα υλικά πράγματα ή τις επευφημίες, συχνά αντιμετωπίζουν πνευματικό πόλεμο που είναι έντονο και επιδιώκει να ναυαγήσει την πίστη, τον γάμο και τη ζωή τους γενικότερα. Ευχαριστώ λοιπόν».Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ.

Η λεζάντα του Victor Marx στο Instagram.

Αν και ο Stephan αναδημοσίευσε το μήνυμα στις ιστορίες του στο Instagram, δεν πρόσφερε κανένα πρόσθετο πλαίσιο για το τι περνούσαν η Hailey και ο Justin – που παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ωστόσο, οι θαυμαστές ανησύχησαν για τον τραγουδιστή και το μοντέλο και την κατάσταση του γάμου τους και άρχισαν να γράφουν προσευχές στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης του Victor.

Ενώ έχουν κυκλοφορήσει φήμες για τον γάμο του Justin και του ιδρυτή της Rhode Skin, παρέμειναν ενωμένοι.

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ.Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί το Super Bowl LVIII , αφού ο Justin φημολογήθηκε ότι θα πλαισίωνε τον Usher στη σκηνή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Κάποια στιγμή, ο ποπ σταρ φίλησε τη σύζυγό του στο μάγουλο, όταν τους έδειχναν στην κάμερα φιλιού του jumbotron κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Και τον περασμένο μήνα, ο Justin και η Hailey μοιράστηκαν γλυκιές φωτογραφίες που φιλιούνται στο Instagram.

Hailey Bieber: Είναι απογοητευμένη από την «ανωριμότητα» του Justin – Περνούν κρίση

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Τα “καυτά” φιλιά του με 25χρονο μοντέλο σε κλαμπ στην Ίμπιζα – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Το Facebook γίνεται Meta: Η ελληνική λέξη που ενέπνευσε τον Ζούκερμπεργκ

Her News

Λάιονελ Ρίτσι: Αποκάλυψε πόση ώρα διαρκεί στο… σεξ

Her News b