HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Λούις: Ξαναχτυπά με τον αξιολάτρευτο αυθορμητισμό του & εμείς δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε!

Ο πρίγκιπας Λούις έδειξε την αγάπη του για τα s’mores, (ένα γλύκισμα που συνηθίζουν να τρώνε στις Ηνωμένες Πολιτείες) κατά τη διάρκεια του πρώτου του βασιλικού εθελοντικού event τη Δευτέρα.

Ενώ προσφέρθηκε εθελοντικά με την οικογένειά του να ανακαινίσει μια προσκοπική καλύβα, ο 5χρονος πρίγκιπας Λούις έκανε ένα διάλειμμα από το φτυάρι και το… κουβάλημα για να απολαύσει μια γλυκιά λιχουδιά γύρω από τη φωτιά.

Ο μικρός φωτογραφήθηκε να δαγκώνει με ενθουσιασμό ένα marshmallow πριν αρπάξει αυτό που κρατούσε η μαμά του, Kate Middleton.

Όταν ο Λούις πήρε τελικά στα χέρια του τον συνδυασμό κράκερ, σοκολάτας και marshmallow του Γκράχαμ, έφαγε μια μεγάλη μπουκιά και χόρεψε με ευχαρίστηση μετά το επιδόρπιο δείχνοντας το πόσο πολύ του άρεσε.

Τα αδέρφια και ο μεγαλύτερος αδερφός του πρίγκιπας Τζορτζ συνέχισαν να απολαμβάνουν marshmallows δίπλα-δίπλα ενώ προσπαθούσαν να κρατήσουν τον καπνό μακριά από τα μάτια τους.

Οι mini royal δοκίμασαν επίσης τα χέρια τους στην τοξοβολία.

Επιπλέον, η Σάρλοτ φωτογραφήθηκε να βερνίκωνει μια πόρτα, ενώ ο Louis έσπρωχνε ένα καρότσι με τη βοήθεια της Middleton.

Στη στέψη του παππού του, βασιλιά Καρόλου, Ο Λούις έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της πολύωρης τελετής, με το αδιάκοπο χασμουρητό και τις αστείες γκριμάτσες του.

Η Σάρλοτ κάθισε δίπλα στον Λούις κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, και του κράτησε το χέρι καθώς έμπαιναν μέσα.

@crownchronicles Prince Louis – need we say more? #princelouis #coronation #Royaltok #royal #royalfamily ♬ April (No Vocals) – The Young Ebenezers

Πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση στη στέψη του βασιλιά Καρόλου- Οι αστείες γκριμάτσες & το χασμουριτό

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Έχασε απότομα κιλά μετά από τον χωρισμό της!

HerNewskl

Britney Spears: O Sam Ashgari ισχυρίζεται ότι τον απάτησε και τον χτύπησε

HerNews ka

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έγινε viral για όσα είπε στην ξαδέρφη της κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής

HerNews ka