HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Έβαλε οδοντοστοιχία από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

Ο Kanye West άφησε τους πάντες έκπληκτους όταν μπήκε στο Instagram Story του την Τετάρτη για να επιδείξει τις νέες μεταλλικές οδοντοστοιχίες του, για τις οποίες η Daily Mail αναφέρει ότι ξόδεψε 850.000 δολάρια.

Σε μια δεύτερη ανάρτηση, ο Kanye West συνέκρινε τη νέα του εμφάνιση με τον κακό του James Bond τον Jaws, ο οποίος είχε παρόμοια μεταλλικά δόντια.

Ο κακός εμφανίστηκε στο “The Spy Who Loved Me” του 1977 και στο “Moonraker” του 1979.

Δόντια από τιτάνιο Kanye WestΗ Daily Mail ανέφερε ότι τα δόντια του West αφαιρέθηκαν πλήρως και αντικαταστάθηκαν με εξατομικευμένες οδοντοστοιχίες από τιτάνιο από τον αυτοαποκαλούμενο «Πατέρα της Οδοντιατρικής με Διαμάντια», Δρ Thomas Connelly, και την αισθητική οδοντίατρο Naoki Hayashi .

Ωστόσο, ο Connelly αρνήθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί τα φυσικά δόντια του West, λέγοντας στην Complex : «Δεν του αφαιρέθηκαν τα δόντια. Έχει ακόμα πλήρη οδοντοστοιχία».

Jaws από το franchise του James Bond

Ενώ ο Kanye West και ο Connelly φαίνονται περήφανοι για τη δουλειά τους, οι θαυμαστές χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τρολάρουν τον νικητή Grammy για την αντισυμβατική οδοντοστοιχία του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kanye West σχεδιάζει τα δικά του δόντια

Το 2010, ισχυρίστηκε σε ένα επεισόδιο του “The Ellen Degeneres Show” ότι του έβγαλαν τα κάτω δόντια και του τα αντικατέστησαν με διαμάντια.Kanye West

«Απλώς νόμιζα ότι τα διαμάντια ήταν πιο δροσερά. … Είναι σίγουρα πράγματα που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν οι ροκ σταρ», εξήγησε.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι έπρεπε να επισκέπτεται συχνά τον οδοντίατρο για να τα συντηρεί.

Kanye West – Bianca Censori: Υπό έρευνα από την ιταλική αστυνομία για πιθανή παραβίαση των «προτύπων δημόσιας ευπρέπειας»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ: Ποια είναι τα απώτερα κίνητρά της για τη νέα της εταιρία;

HerNews ka

Bianca Censori: Αυτό είναι το look που φόρεσε για να καθίσει δίπλα στην Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Κατηγορεί τον τύπο ότι του χάλασε τη σχέση με την Τσέλσι Ντέιβι

HerNews ka