HerNews.gr
Διεθνή

Heidi Klum: Κάνει ένα διάλειμμα με τον σύζυγό της Tom Kaulitz στη Σαρδηνία – Δείτε τις φωτογραφίες

Η Heidi Klum  απολαμβάνει ένα ρομαντικό καλοκαίρι στη Μεσόγειο.

Το μοντέλο, εθεάθη πρόσφατα με τον σύζυγό της Tom Kaulitz σε διακοπές στη Σαρδηνία. Η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz, που είναι παντρεμένοι από τον Φεβρουάριο του 2019 , πέρασαν χρόνο στην ιταλική τους απόδραση κάνοντας ηλιοθεραπεία στην παραλία και απολαμβάνοντας μια βόλτα με βάρκα.

H Heidi Klum φόρεσε ένα κομψό μπικίνι με λεοπάρ στάμπα, σε συνδυασμό με μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και ασημένια γυαλιά ηλίου για την έξοδο, προσθέτοντας ένα ποπ χρώμα με ένα έντονο κόκκινο χρώμα στα νύχια.

Ολοκλήρωσε το look φτιάχνοντας τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς. Ο Tom Kaulitz, κράτησε casual την εμφάνιση του φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, μαύρα γυαλιά και ένα καφέ καπέλο του μπέιζμπολ.

Ο εντοπισμός έρχεται αφότου η τηλεπερσόνα μοιράστηκε σκηνές από άλλες ιταλικές διακοπές σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούνιο . Η Klum δημοσίευσε την τελευταία τους περιπέτεια ταξιδιού μοιράζοντας μια φωτογραφία σε αεροπλάνο στο Instagram Story της την Τρίτη και μια φωτογραφία μαζί με τον rocker του Tokio Hotel σε ένα ασανσέρ.

Η Heidi Klum σε διακοπές

Η Heidi Klum σε διακοπές

Το ζευγάρι έχει βρει επίσης μια σύνδεση μέσω της κοινής τους γερμανικής καταγωγής . Μιλώντας για τον Tom σε μια συνέντευξή με το PEOPLE τον Σεπτέμβριο του 2018, η Heidi Klum είπε: “Είναι ο πιο ευγενικός, ο πιο γλυκός, στοργικός, στοργικός άνθρωπος.

Νιώθω τόσο τυχερή. Δεν ξέρω πότε ήμουν τόσο χαρούμενη στη ζωή μου. Είναι απολύτως υπέροχο. Ίσως επειδή είναι Γερμανός και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον με διαφορετικό τρόπο. Αλλά μέχρι στιγμής, όλα καλά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διεθνή: Αυτή είναι η 23χρονη από την Συρία που έβαλε τη βόμβα στην Κωνσταντινούπολη (Video)

HerNews ka

Bella Hadid: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που απουσίαζε από το Met Gala;

HerNewskl

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Πάσχει από μια χρόνια ασθένεια που μπορεί να έχει κληρονομήσει από τους γονείς του

HerNews ka