HerNews.gr
Ελλάδα

Μανώλης Καντάρης: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του- «Η μαύρη μέρα που δεν σου έκλεψαν απλά μία κάμερα»

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια, στις 10 Μαΐου του 2011 ο Μανώλης Καντάρης τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, από τρεις δράστες Αφγανικής καταγωγής οι οποίοι ήθελαν να του κλέψουν την βιντεοκάμερα που κρατούσε στα χέρια του. 

Η κόρη του Μανώλη Καντάρη, Αντριάννα, με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών από την δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο συγκινεί με την ανάρτησή της στο Twitter για τον πατέρα της που έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

«10 Μαΐου 2011. Η μαύρη μέρα που μας στιγμάτισε. Η μαύρη μέρα που δεν σου έκλεψαν απλά μία κάμερα. Σου έκλεψαν τόσο άδικα την ζωή και εμάς τον άνθρωπό μας. Μπαμπά μου, ήσουν πολύ καλός για αυτόν τον κόσμο. Ήσουν η χαρά της ζωής, η πιο γλυκιά ψυχή και έτσι θα σε θυμόμαστε πάντα» γράφει η Αντριάννα Καντάρη.

Το χρονικό της υπόθεσης της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011, όταν ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε μαζί με την σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής, με κατεύθυνση το αυτοκίνητό του. Συγκινημένος και χαρούμενος, ο Μανώλης Καντάρης καθώς επρόκειτο, εκείνη την ημέρα, να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει το παιδί τους. 

Ο άτυχος άνδρας κρατούσε στο χέρι του μια βιντεοκάμερα, με την οποία ήθελε να καταγράψει τις πρώτες στιγμές του ερχομού του παιδιού του. Τότε, τρεις άνδρες Αφγανικής καταγωγής του επιτέθηκαν, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Στην προσπάθειά τους να του πάρουν την κάμερα που κρατούσε, τον μαχαίρωσαν. Αποτέλεσμα του βάναυσου τραυματισμού του ήταν ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης να χάσει τη ζωή του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου

HerNews ka

Σε γενική επιφυλακή η ΕΛΑΣ σε όλη την επικράτεια μετά το θάνατο του 16χρονου Ρομά

HerNews ka

Δίκη για το Μάτι: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γονιών των δίδυμων κοριτσιών που κάηκαν μαζί με τους παππούδες τους – «Ήταν αγκαλιά»

HerNews ka