HerNews.gr
Ελλάδα

Άρτα: «Να ήμουν εγώ στη θέση του παιδιού μου» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα

«Θα ήθελα να λείπω εγώ και όχι το παιδί μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 37χρονου πατέρα από την Άρτα, ο οποίος ξέχασε το μόλις 5,5 μηνών μωρό του στο αυτοκίνητο, εκτεθειμένο στον ήλιο και δίχως οξυγόνο για 8 ολόκληρες ώρες, με αποτέλεσμα το βρέφος να ξεψυχήσει.

Ο ίδιος, ο οποίος όπως έγινε νωρίτερα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα καλώδιο τηλεόρασης, οδηγήθηκε στον ανακριτή το μεσημέρι της Τετάρτης και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Λαμπράκη, «πρόκειται για ένα φριχτό παιχνίδι της μοίρας. Χάθηκε ένα μωρό και μαζί χάθηκαν και άλλες δύο ψυχές του ίδιου και της μητέρας».

Όπως είπε ο δικηγόρος, ο 37χρονος, ο οποίος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δήλωσε ότι «καλύτερα να μην είχε συμβεί το γεγονός» και ότι «θα ήθελε να λείπει αυτός παρά το παιδί του»

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σε εξέλιξη βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η νεκροψία – νεκροτομή του βρέφους.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Εκτεθειμένο στον ήλιο και χωρίς οξυγόνο για 8 ώρες το βρέφος

Γιατροί, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφεραν ότι το 5,5 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του, καθώς έμεινε χωρίς οξυγόνο και εκτεθειμένο στον ήλιο για πολλές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, το παιδί παρέμεινε μόνο του για τουλάχιστον πέντε ώρες στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου, με συνέπεια τον τραγικό θάνατό του, ενώ στον 35χρονο πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έφη Αχτσιόγλου vs Στέφανος Κασσελάκης: Η ζωή και η πορεία των διεκδικητών της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ

HerNews ka

Καιρός: Βροχερός με θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο σήμερα

Her News b

Κορονοϊός: 1.707 νέα κρούσματα, 681 διασωληνωμένοι, 69 νέοι θάνατοι

Her News b