HerNews.gr
Beauty

Κλέλια Ανδριολάτου: Υιοθέτησε το πιο ανάλαφρο χτένισμα του καλοκαιριού

Η Κλέλια Ανδριολάτου, ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής θεατρικής σκηνής, μας εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με την επιλογή του χτενίσματός της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που είναι γνωστή για το διακριτικό και πάντα σύγχρονο στυλ της, εμφανίστηκε πρόσφατα φορώντας την τελευταία τάση στα μαλλιά – τη μαύρη κορδέλα.

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου πέτυχε ένα preppy look, το οποίο αναδεικνύεται από την κομψή και διακριτική κορδέλα που φόρεσε.

Η κορδέλα, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσεις μια ρομαντική πινελιά στο look σου. Είτε πηγαίνεις στο γραφείο, είτε στο γυμναστήριο ή σε ένα party, το headband είναι το απόλυτο αξεσουάρ που πρέπει να έχεις.

Η κορδέλα είναι ελαστική και αρκετά φαρδιά, ώστε να καλύπτει όμορφα το πάνω μέρος του κεφαλιού.

Μπορεί να είναι απλή και μονόχρωμη, αλλά επίσης μπορεί να έχει διάφορα σχέδια, να είναι πλεκτή ή να έχει κόμπους. Ανάλογα με το στυλ τους, οι γυναίκες μπορούν να προσθέσουν στο χτένισμά τους μια διαφορετική κορδέλα. Για τις βραδινές εμφανίσεις, μια σατέν ή βελούδινη κορδέλα είναι η ιδανική επιλογή, ενώ για το γυμναστήριο ή τις πιο casual εμφανίσεις, οι βαμβακερές κορδέλες είναι πιο κατάλληλες.

Κλέλια Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου: Υιοθέτησε το πιο ανάλαφρο χτένισμα του καλοκαιριού

Αυτή η νέα τάση των headbands, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια από τις πιο stylish παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Νεότερα Άρθρα

Ροζ μανικιούρ: 5 τρόποι για να δημιουργήσετε αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα

HerNewskl

Μicro bangs: H τάση που λατρεύουν όλα τα French girls

HerNewskl

Soap nails: Η πιο κομψή minimal τάση στο μανικιούρ για το 2024

HerNewskl