HerNews.gr
Beauty

Μicro bangs: H τάση που λατρεύουν όλα τα French girls

micro bangs

Οι micro bangs αναμένεται να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για τα μαλλιά του χειμώνα, σύμφωνα με τους ειδικούς στα μαλλιά. Αυτή η τάση επιστρέφει δυναμικά από τη δεκαετία του 90 και έχει αποκτήσει τον χαρακτηρισμό “micro bangs”, αναφέροντας στις πολύ κοντές αφέλειες που τελειώνουν πάνω στο μέτωπο.

 micro bangs

Είναι πιθανό όσοι αναπολούν τα 90s να θυμούνται τις αναμνήσεις του παιδικού κούρεματος “καπελάκι”, καθώς και την πειραματική περίοδο με κοντές αφέλειες. Τώρα, αυτή η τάση επιστρέφει και αναμένεται να κυριαρχήσει το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Μicro bangs: H τάση που λατρεύουν όλα τα French girls

Οι micro bangs είναι πολύ κοντές αφέλειες που φτάνουν σε διάφορα μήκη ανάλογα με τον τολμηρό χαρακτήρα της κάθε ατομικότητας. Αυτό το στυλ μπορεί να προσθέσει έναν εντυπωσιακό, cool και edgy αέρα στο look σας. Μπορεί να είναι ολόισιες, να έχουν layers ή να είναι ασύμμετρες, προσφέροντας ποικιλία στις επιλογές σας.

Μicro bangs: H τάση που λατρεύουν όλα τα French girls

Αυτή η τάση έχει ήδη εμφανιστεί σε πολλές celebrities, και αναμένεται να δούμε περισσότερες να το δοκιμάζουν στο μέλλον. Είναι μια τάση που μπορεί να δώσει μια φρέσκια ανανέωση στην εμφάνιση και να προσθέσει μια δόση μοναδικότητας στα μαλλιά.

Shadow bangs: Η νεά τάση εμπνευσμένη από την ταινία Barbie

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Strobing: Η τάση που προσφέρει εφέ λάμψης λίγο πριν το φθινοπώρο

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Yιοθέτησε το μονοχρωματικό make up look!

HerNewskl

Kendall Jenner: Ποιο είναι το αγαπημένο της φθινοπωρινό trend;

HerNewskl