HerNews.gr
Beauty

Zendaya: Όλα τα μυστικά πίσω από την περιποίηση των μαλλιών της

Zendaya

Η Kim Kimble, γνωστή hairstylist διασημοτήτων όπως η Beyoncé, η Zendaya και η Kerry Washington, καθώς και για την εντυπωσιακή δουλειά της στη σειρά Euphoria, μας δίνει σημαντικές συμβουλές για τη φροντίδα των μαλλιών.

Αρχικά, υποστηρίζει τη χρήση μεταξωτών αξεσουάρ όπως μαξιλαροθήκες, σκουφάκια για τα μαλλιά και rollers. Το μετάξι, λέει, βοηθά στη διατήρηση της λάμψης και της λείας υφής των μαλλιών, μειώνει την ανάγκη για εκτεταμένη χρήση θερμότητας και μειώνει την εμφάνιση κατεστραμμένων άκρων, κάτι που συμβαίνει συχνά τη νύχτα λόγω της τριβής που προκαλείται στις τρίχες κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Zendaya: Όλα τα μυστικά πίσω από την περιποίηση των μαλλιών της

Όσον αφορά το φριζάρισμα, η Kimble συμβουλεύει τη χρήση ενός ήπιου σαμπουάν με χαμηλό pH, ιδιαίτερα για τα άτομα με σγουρά μαλλιά. Το σαμπουάν πρέπει να είναι ενυδατικό, να καθαρίζει αλλά χωρίς να αφυδατώνει τις τρίχες και το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό θα βοηθήσει τις μπούκλες να αποκτήσουν τέλειο σχήμα και θα μειώσει το φριζάρισμα

Η Kim Kimble, επαγγελματίας hairstylist, προτείνει χρήσιμες συμβουλές για την προστασία της υγείας των μαλλιών όταν χρησιμοποιούμε πρέσες μαλλιών.

Αν και πολλοί προτιμούν τις πρέσες με πλάκες τιτανίου για μια πολύ λεία και καθαρή εμφάνιση των μαλλιών, η Kimble συμβουλεύει τη χρήση πρέσας με κεραμικές πλάκες για να διατηρηθεί η υγεία των μαλλιών.

Zendaya

Επίσης, συνιστά να προσέχουμε τη θερμοκρασία που χρησιμοποιούμε. Προτείνει να χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία όσο μπορούμε, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την υφή και το μοτίβο των μπούκλων ή των κυμάτων στα μαλλιά μας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cold Girl make up: To μακιγιαζ για τις κρύες μέρες του χειμώνα!

HerNewskl

70s is back: Η απόλυτη τάση στα μαλλιά

Her News

Lindsay Lohan: Μας έδειξε τον πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσουμε μονοχρωματικό μακιγιάζ

HerNewskl