HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Το Αμερικανικό “The Bachelor” ανακοίνωσε την πρώτη σεζόν με ηλικιωμένους!

Το ABC ανακοίνωσε τελικά ότι το Bachelor Nation καλωσορίζει ένα άλλο spinoff και αυτή τη φορά, οι διαγωνιζόμενοί του θα είναι ηλικιωμένοι πολίτες.

Το “The Golden Bachelor” – που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο, θα επικεντρωθεί σε έναν τυχερό μεγαλύτερο κύριο και γυναίκες κατάλληλες για την ηλικία που θα διαγωνιστούν για την αγάπη του.

Σε ένα δελτίο τύπου που έλαβε το Variety , η νέα σειρά ριάλιτι περιγράφεται ως «ένα εντελώς νέο είδος ιστορίας αγάπης – ένα για τα χρυσά χρόνια».

Το δίκτυο περιγράφει τον ώριμο τζέντλεμαν με τα λαμπερά μάτια ως έναν «απελπισμένα ρομαντικό» που «θα του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη αναζητώντας μια σύντροφο με την οποία θα μοιραστούν τα χρόνια της ζωής του ηλιοβασιλέματος. ”

Σύμφωνα με την κυκλοφορία, η ομάδα των γυναικών «που φθάνει στην έπαυλη έχει μια ζωή γεμάτη εμπειρία, ζώντας μέσα από την αγάπη, την απώλεια και το γέλιο, ελπίζοντας σε μια σπίθα που ανάβει ένα μέλλον γεμάτο ατελείωτες δυνατότητες».

Παρά το γεγονός ότι η ημερομηνία πρεμιέρας του είναι μόλις λίγοι μήνες μακριά, ο τυχερός μεγαλύτερος κύριος και τα πιθανά ερωτικά του ενδιαφέροντα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Οι εγκέφαλοι πίσω από το «The Bachelor» φέρεται να ενδιαφέρονταν για την ιδέα μιας σεζόν για ηλικιωμένους για «αρκετό καιρό», αναφέρει το Variety, «αλλά η σειρά περίμενε στο πίσω μέρος για χρόνια».

Το “The Bachelor” έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 2002 και έχει δημιουργήσει μια σειρά από εκπομπές όπως τα “The Bachelorette”, “Bachelor in Paradise” και “Bachelor Pad”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάσος Χαλκιάς: «Τις μεγάλες επιτυχίες τις διαχειρίστηκα… χάλια»

Her News b

Ελένη Ράντου: Οι απειλές από διευθυντή καναλιού και οι προσβλητικές συμπεριφορές

Her News

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Στέλνει εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι- «Με κρατούσαν φυλακισμένη»

HerNews ka