HerNews.gr
Beauty

Beyoncé: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δικής της σειράς προϊόντων για τα μαλλιά & ανυπομονεί όπως και εμείς!

Η Beyoncé ανακοίνωσε την Τρίτη ότι βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας μιας επιχείρησης περιποίησης μαλλιών προς τιμήν της μαμάς της, Tina Knowles-Lawson, η οποία είχε ένα δημοφιλές κομμωτήριο στο Χιούστον του Τέξας τη δεκαετία του ’90.

«Πόσοι από εσάς ήξεραν ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν το σκούπισμα μαλλιών στο κομμωτήριο της μαμάς μου;» έγραψε στο Instagram . «Οι Destiny’s Child ξεκίνησαν κάνοντας εμφανίσεις για πελάτες ενώ έφτιαχναν τα μαλλιά τους».

Η Beyoncé, έγραψε επίσης ότι «εκτέθηκε σε τόσα πολλά διαφορετικά είδη επιχειρηματιών γυναικών» στο κομμωτήριο της μαμάς της.

«Είδα από πρώτο χέρι πώς οι τρόποι που περιποιούμαστε και γιορτάζουμε τα μαλλιά μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ψυχή μας», συνέχισε η τραγουδίστρια. «Την παρακολούθησα να θεραπεύεται και να εξυπηρετεί τόσες πολλές γυναίκες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η Beyoncé κατέληξε: «Έχοντας μάθει τόσα πολλά στο ταξίδι μου στα μαλλιά, πάντα ονειρευόμουν να συνεχίσω την κληρονομιά της, ανυπομονώ να ζήσεις αυτό που δημιουργώ».

Μαζί με το μήνυμά της, μοιράστηκε μια φωτογραφία στον καθρέφτη που δείχνει τον εαυτό της να φτιάχνει τα μαλλιά της ενώ κάθεται στο λευκό της μπουντουάρ – γεμάτο με μπουκάλια με λάδια και λοσιόν με σπιτικές ετικέτες, προφανώς πρωτότυπα και μια εικόνα του νεότερου εαυτού της που έφτιχνε τις πλεξούδες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Ενώ η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς είναι αυτό που δημιουργεί, οι θαυμαστές κατέκλυσαν την ενότητα των σχολίων της λέγοντας ότι ήταν ενθουσιασμένοι για ό,τι επιφυλάσσει.

Τα νέα για το νέο εγχείρημα της Beyoncé έρχονται σχεδόν δύο μήνες αφότου εμφανίστηκαν αναφορές ότι εκείνη και η Adidas συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους μετά την  πτώση των πωλήσεων της σειράς ρούχων Ivy Park της τραγουδίστριας, κατά 50% .

Σύμφωνα με την Wall Street Journal , η σειρά της απέφερε μόλις 40 εκατομμύρια δολάρια το 2022 σε σύγκριση με 93 εκατομμύρια δολάρια το 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Παρά τις χαμηλές πωλήσεις ρούχων, η Beyoncé αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό και ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία της “Renaissance” . Πρόκειται να ξεκινήσει το σκέλος της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική τον Ιούλιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Curtain bangs: To vintage hairstyle που θα δώσει όγκο στα μαλλιά σου

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η θεραπεία σώματος που κάνει κάθε καλοκαίρι

HerNewskl

Το Glazed Blush είναι εδώ για να κυριαρχήσει στις τάσεις του φετινού μακιγιάζ

HerNews ka