HerNews.gr
Μόδα

Μέγκαν Μαρκλ: Το απόλυτο royal φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη βράβευση της στη Νέα Υόρκη

Μπορεί να μην βρισκόταν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ έκανε ακόμα μια βασιλική είσοδο σε μια λαμπερή βόλτα στη Νέα Υόρκη την Τρίτη το βράδυ, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε λίγο περισσότερο δέρμα από το συνηθισμένο με ένα καπιτονέ χρυσό φόρεμα Joanna Ortiz (1.850 δολαρίων).

Το στράπλες φόρεμα,  που ονομάζεται midi φόρεμα Ideal Universe – είχε μια μικρή διαμαντένια κοπή και σκίσιμο μέχρι το γόνατο.

Photo:TheImageDirect
Το συνδύασε με χρυσά πέδιλα Tom Ford (1.350 δολαρίων), ένα κίτρινο clutch Carolina Herrera (1.100 δολαρίων) και σκουλαρίκια κρίκους.

Η Μαρκλ διατήρησε το μακιγιάζ της απλό με τα μαλλιά της στη μία πλευρά σε χαλαρούς κυματισμούς.

Εν τω μεταξύ, ο Χάρι, φόρεσε ένα ναυτικό κοστούμι με γαλάζια γραβάτα καθώς έμπαινε με τη μητέρα της Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν η επίτιμη προσκεκλημένη στην εκδήλωση, λαμβάνοντας το Βραβείο “Women of Vision” από την Gloria Steinem , θρυλική φεμινίστρια και συνιδρύτρια του Ιδρύματος για τις Γυναίκες.

Η Steinem, 89 ετών, απένειμε στη Markle το βραβείο για την «παγκόσμια υπεράσπιση της να ενδυναμώνει και να υπερασπίζεται τις γυναίκες και τα κορίτσια» προς τιμήν του παλαιότερου γυναικείου ιδρύματος της χώρας που γιορτάζει την 50ή επέτειό του.

Στην ομιλία αποδοχής της, η Μαρκλ ενθάρρυνε τις γυναίκες να βρουν έμπνευση για να αγωνιστούν για την ισότητα. 

«Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις», είπε η Μέγκαν Μαρκλ. «Μπορείς να είσαι ο οραματιστής της δικής σου ζωής… Υπάρχει ακόμα τόση δουλειά να γίνει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ένα κόσμημα για του Αγίου Βαλεντίνου: Το διαχρονικό δώρο!

Her News

Kendall Jenner: Wild & sexy φορόντας μόνο το…. πανάκριβο τζιν της

HerNews ka

Emily Rataijowski: Υποδύεται τη νύφη για τη νέα καμπάνια του οίκου Versace

HerNews ka